kenzake powah! Posted February 1 Posted February 1 Anul 2011 a fost un an in care eu personal am fost in extaz . De ce ? Pai , am intrat pe minunata legenda si cum se mai zice acum in 2026 , Indungi Romania . Dap , Indungi Romania ( cuz we have stripez powah ) mareata comunitate unde intrau cate 1k jucatori si membri pe zi zilnic , pe forum , MINIM . Aia cu cuz we have stripez powah e ca aveau multe fete , multe bunaciuni , multe dintre ele stand doar pentru a isi face reclama si altele ca sa aiba doar o aventura . Indungi a fost si onlyfans-ul fetelor in perioada aia mai pe scurt . Ce s-a petrecut acolo ? Pai , totul a inceput de la un prieten bun de pe csreddevil , cum ca se lasa si hai ca el pleaca pe indungi . Eu nu prea stiam ce si cum , era comunitatea noua , aveam deja vechime pe fosta comunitate , zic mneh . Problema nu a fost ca nu am plecat eu , ba din contra ca toti de pe csreddevil ( 18 baieti si 6 fete ) au plecat instant pe indungi , eu ramanand singurul // PUTOI // scuzati-mi expresia , de acolo . Eu si cu detinatorul principal care avea si serverele dar si comunitatea . Am plecat , m am dus si de acolo dragilor , a inceput kenzake . Dati-mi voie sa fac un spoiler alert , am invatat permisiuni si am avut si grad , chiar cel mai mare atat pe forum cat si pe TeamSpeak3 , cel mai mare pe care l-am avut vreodata la momentul respectiv . Eu , personal , nu stiam ce inseamna a modera un forum sau un server de teamspeak3 . Asta cu ts-ul era noua pentru mine , el saracu a aparut din 2009 dar inainte la vremea aia era skype . Acolo se faceau botezuri , nunti , panarame si chiar si din cand in cand , cand intrau fetele la barfa , videochat . Revenind , acolo am invatat sa fac permisii teamspeak3 si mai important mie am invatat TOT si cand zic tot ma refer la TOT ce inseamna de TeamSpeak3 . ( Permisiuni pe grupe , canale , boti pe linux , chiar si experienta in ZinGuard pentru cine stie ) . ZinGuard-ul era un bot personal facut si modificat de Senaris ( Analis pentru cine stie sau vede vreodata postarea asta 😄 VA PUP ) care iti modifica nivelul gradului ( zinguard lvl 1/5/10/15/20/25 si 30 . Toate acestea se primeau treptat , in functie de activitatea ta pe teamspeak3 ( logari , scrieri pe chat , vorbit , pm uri , efectiv tot ) . Legat de partea si mai interesanta , maretul YouTuber ImoGen a fost legenda acolo , de la cantat la calorifere ( saxofon ) pe live-uri unde donam toti prostii la spart oua in cap pe live iar fondatorul principal de pe Indungi sa plateasca boostul la servere din banii de nunta . Ce legatura , ce impact am avut eu pe indungi? Am fost primul Administrator pe serverul de TeamSpeak3 din anii aceia cu exceptia fondatorilor si a prietenilor de 2 lui a lor Am fost intre primii 5 care a primit Moderator si ulterior promovat la Administrator ( betia analisului poveste lunga) , iar apoi ulterior degradat la Super Moderator . Degradat ca mi-a dat din greseala 1 sau 2 zile rankul ca era el plecat cu treaba ( proasta de Miruna in bucuresti , miruna care a fost Administrator la cs16.ro 😄) Am fost cel care a ajutat la intretinerea forumului ( aranjamentul postarilor , fiecare sa fie la locul ei si fiecare topic / post hunt / dublu post sa fie verificat si sters ( mutat la arhiva in caz de nevoie) ) . Am fost in top10 sa zic asa la intretinerea ordinei pe teamspeak3 ( regulile erau reguli , ne abateam si noi de la ele din cand in cand dar totusi fiecare om are o limita ) Ce am invatat mai exact de acolo ? Am invatat ca se creeaza prietenii pe viata si familii ( cunosc persoane cunoscute si casatorite doar prin faptul ca s-au cunoscut acolo ) , am aflat ca oamenii fac si alte lucruri si isi tatueaza StrumF / Senaris / SoMMMeX pe piept sau fetele pe gat ( da , ati auzit bine ) si bineinteles acolo a fost o activitate destul de mare , nu cunosc nici la ora actuala o cumunitate mai populata decat respectivul Indungi , acum bine toata lumea a zburat pe LaLeagane , au facut si astia misto de ceva ce nu erau in stare sa aiba . Cand au inchis , zei erau ca toti au plecat la mixurile lor de 2 lei , ca apoi ulterior la ani de zile sa se bata cu FAIRSIDE ca serverele aici erau mult mai bune si mult mai active din toate punctele de vedere , fara sa mai mentionez orele de varf . Comunitatea a fost impecabila , dar plina de prosti . S-au dat accese pe boratelea youtuberile ( IMOGEN , colo si multi altii ) care au dat si ei la randul lor alte accese unor oameni care voiau sa faca rau . Pareri?: Niciodata nu va mai fii ce a fost acolo , in vecii vecilor , mai ales ca acum s-a schimbat din minunatia si bitcoinul jucatorilor vechi ( TEAMSPEAK3 ) la mizeria de discord unde oricum cine intra sta separat si fac ce vor ( asta e un topic unde revin mai tarziu ) Nu va tatuati sau nu va casatoriti din cauza unui joc , cunoasteti oamenii intai , dupa dati sperante bune . Nu mizerii si raman femeile gravide si ei dispar ca asa era cool in anii aia ( SILVIULE DACA VEZI ASTA O SA ARZI IN IAD :)) ) . Pe scurt s au cunoscut 2 , care ulterior au devenit 3 . Taticul , numele lui mentionat in paranteza de mai de dinainte si a pus palma in cur si a plecat . De ce ? Ca asa se face LA NOI PE INDUNGI BAAAA . Patetic , prostie curata , dar se mai intampla si d-asta . Cel putin in anii aia , nu stiam pe nimeni care sa umble in banii de nunta sa plateasca boostul la serverele si krondul , dar ma rog , vii cu vii mortii cu mortii . Beliti bine ochii si ascultati ce vi se spune de catre sotie / familie / prieteni apropiati si nu cumparati sau faceti alte prostii , alte ilegalitati ca asa a vrut detinatorul de pe x . y . z . ( s au abuzat foarte multe persoane iar prin naivitatea lor 2 au ajuns si la scoala de corectie ) . Am ramas cu amintirile , va jur ca tot ce scriu acum scriu cu pielea de gaina si cu zambetul pe gura cat un televizor de mare , dar realistic vorbind , nu va mai fii asa ceva chiar ca niciodata .
Recommended Posts