kenzake powah! Posted February 1 Posted February 1 VS Aici este un subiect care pe mine personal m-a socat . In cuvintele urmatoare o sa va explic ce si cum ca sa fie usor de inteles . Din 2009 incoace pana de curand , cativa ani 3-4 maxim , nici nu exista sau mai bine folosit cuvantul folosea , nici nu se folosea aceasta mizerie de Discord . De ce ? Degeaba ai tu discord cu server cu tot ca jucatorii o sa se duca in privat sa si faca veacul , asa maxim la un ticket intra si la un buna ziua care e mai rar cei drept . Pe langa motivul de mai sus , toata lumea a facut trecerea de la teamspeak3 la discord de NEVOIE nu de placere , cine zice ca e o placere si mai util si frumos decat teamspeak3 ori nu cunoaste ori mananca rahat . Aici va spun eu prin ce am trecut , pareri personale , nu ma criticati , nu ma judecati , apreciez sinceritatea cei drept da nu dati tare in mine 🙂 TeamSpeak3 a fost copilaria noastra , biblia noastra pe romaneste , aici vorbesc strict de jucatorii vechi nu putoi de 12 ani . Acolo se faceau atmosfere / betii / meciuri intene de 1.6 si de csgo / barfe / povesti / trairi si sentimente . Eu am crescut cu teamspeak3 probabil si de aceea gandirea asta mai veche , sunt invatat sa fac permisii sa stau pe canal , sa aud user joined your channel , toate astea ani si ani la rand si au pus amprenta pe mine . Atat de mult si a pus amprenta ca daca cumva o sa fie problema de bani aici si o sa se aleaga prin absurd desi nu cred dar sa zicem , inchiderea serverului de ts3 , asa gol cum e el momentan , eu il platesc . Nu mi dau grade nu nimic , raman la fel da eu ma ocup . E a doua mea bucurie prima fiind forumului , dar pe langa asta este si un subiect sensibil , extrem de sensibil mie . Aici am cunoscut oameni care acuma ii vezi numai prin videoclipuri vechi , am stat si am palavragit cu oameni ce nu multa lume i-a cunoscut in industria asta de gaming ( SENARIS / STRUMF / ADRY / PROSTU DE MTV , YMCMB ( ASTIA 2 AMBII DE PE PGLGAMERS ) si multi altii . E o placere sa folosesti asa ceva , avand in vedere ca la un mix sau ceva toata lumea intra acolo si statea , era un obicei . Acum sa vedem si din partea exterioara Degeaba cu discordul ca inafara de tickete lumea nu vorbeste pe el ( pe csgo / cs2 se vorbeste pe K deci discord e useless , si asa era acu e si mai useless ) E o aplicatie mai mult de copii sincer , prea multe culori abonamente lunare etc , parerea mea personala , injurati-ma daca gresesc Lumea nu intra si sta , nu poti vorbii cum vorbeai pe TS3 de exemplu , au intrat si au facut treaba la tickete , gata afara , la urmatoarea vizita la fel . Diferenta asta de la teamspeak3 la discord a fost ca si trecerea de la 1.6 la csgo/cs2 , socanta pentru multi dar totodata si multi din gasca veche s-au lasat strict pe treaba asta . Parerea mea finala sau sincera? Inchis discord ( pastrat gol dar doar cu sectiunea de tickete si suport iar acolo pentru mai multe informatii accesati forumuk /TS3-ul ) si pastrat teamspeak3 incontinuare . Sa nu mai mentionez ca teamspeak3-ul are si protectie , discord are doar nitro , 0 protectie . Mi am spus offul , nu ma blestemati , fiecare cu parerea lui dar eu am ramas cu un gust amar sincer cand m am reapucat si am intrat prima data pe ts3 sa vad ca e gol . TS-ul de la fairside gol ? lol? dupa vad discord zic pffff, ce dq s-a intamplat au luat-o razna :)) . Va pup ;3 1
JUDE Posted March 15 Posted March 15 Din păcate, generația de jucători care vine din spate aduce cu ea și alte gusturi. Acum se aleargă după culori și după canale private unde să vorbească 2-3 oameni. Nu mai știe nimeni de permisii, de organizarea canalelor după spacere, de poke, de avatare etc. Pe TeamSpeak, așa cum ai zis și tu, eram o turmă de jucători pe un singur canal; care țipa mai tare avea dreptate 😂, în special la final de mix, când se intra pe canalul principal. Acolo auzeam în fiecare seară cel puțin 5 înjurături și cuvinte noi. Ma bucur sa văd că tradiția de la mix este ținută si în ziua de azi. TeamSpeak 3 > Discord. All day. Any day. 1 2
GAMECORE Posted April 8 Posted April 8 (edited) On 02.02.2026 at 0:57, kenzake said: Parerea mea finala sau sincera? Inchis discord ( pastrat gol dar doar cu sectiunea de tickete si suport iar acolo pentru mai multe informatii accesati forumuk /TS3-ul ) si pastrat teamspeak3 incontinuare . Sa nu mai mentionez ca teamspeak3-ul are si protectie , discord are doar nitro , 0 protectie . Mi am spus offul , nu ma blestemati , fiecare cu parerea lui dar eu am ramas cu un gust amar sincer cand m am reapucat si am intrat prima data pe ts3 sa vad ca e gol . TS-ul de la fairside gol ? lol? dupa vad discord zic pffff, ce dq s-a intamplat au luat-o razna :)) . Va pup ;3 Inca mai sunt servere de Teamspeak in Romania si mai intra persoane din generatia veche (mixuri, discutii, seri de jocuri intre prieteni). Generatiile noi intr-adevar au trecut pe discord ca un 'efect de turma'. Daca pana si in unele scoli se folosea discord pe perioada pandemiei, oare nu era normal (sau mai degraba un fenomen greu de incetinit) pentru unii sa ramana pe el? Needucarea cu privire la prelucrarea datelor pe Discord a copiilor care folosesc aplicatia este un alt efect care nu a avut masuri de control atat de bine setate. Ca urmare a incidentelor de securitate / leaked information descoperite de discord se pare ca aplicatia nu a fost atat de securizata (cred ca problema s-ar pune mai degraba pe confidentialitatea datelor tale ca utilizator - conforbiri, mesaje, atasamente incarcate in platforma, nu neaparat daca are protectie contra atacurilor de retea sau daca pica serverele). Referinte: Discord spune oficial (https://discord.com/press-releases/update-on-security-incident-involving-third-party-customer-service): Quote "Of the accounts impacted globally, we have identified approximately 70,000 users that may have had government-ID photos exposed, which our vendor used to review age-related appeals. " BBC (https://www.bbc.co.uk/news/articles/c8jmzd972leo) spune: Quote "ID photos of 70,000 users may have been leaked, Discord says" Edited April 8 by GAMECORE 1
Recommended Posts