Jump to content

TeamSpeak3 / Discord

Recommended Posts

Posted

TeamSpeak-Logo.thumb.png.1122cacabde59c46fbdf05e7c3e03f11.png  VS old-vs-new-discord-logo-1.png.749a307f2f0248ff02c91e0d810e56fe.png

Aici este un subiect care pe mine personal m-a socat . In cuvintele urmatoare o sa va explic ce si cum ca sa fie usor de inteles . 

Din 2009 incoace pana de curand , cativa ani 3-4 maxim , nici nu exista sau mai bine folosit cuvantul folosea , nici nu se folosea aceasta mizerie de Discord . De ce ? 

• Degeaba ai tu discord cu server cu tot ca jucatorii o sa se duca in privat sa si faca veacul , asa maxim la un ticket intra si la un buna ziua care e mai rar cei drept .
  • Pe langa motivul de mai sus , toata lumea a facut trecerea de la teamspeak3 la discord de NEVOIE nu de placere , cine zice ca e o placere si mai util si frumos decat teamspeak3 ori nu cunoaste ori mananca rahat .

Aici va spun eu prin ce am trecut , pareri personale , nu ma criticati , nu ma judecati , apreciez sinceritatea cei drept da nu dati tare in mine 🙂

TeamSpeak3 a fost copilaria noastra , biblia noastra pe romaneste , aici vorbesc strict de jucatorii vechi nu putoi de 12 ani . Acolo se faceau atmosfere / betii / meciuri intene de 1.6 si de csgo / barfe / povesti / trairi si sentimente .  Eu am crescut cu teamspeak3 probabil si de aceea gandirea asta mai veche , sunt invatat sa fac permisii sa stau pe canal , sa aud user joined your channel , toate astea ani si ani la rand si au pus amprenta pe mine . Atat de mult si a pus amprenta ca daca cumva o sa fie problema de bani aici si o sa se aleaga prin absurd desi nu cred dar sa zicem , inchiderea serverului de ts3 , asa gol cum e el momentan , eu il platesc . Nu mi dau grade nu nimic , raman la fel da eu ma ocup . E a doua mea bucurie prima fiind forumului , dar pe langa asta este si un subiect sensibil , extrem de sensibil mie . Aici am cunoscut oameni care acuma ii vezi numai prin videoclipuri vechi , am stat si am palavragit cu oameni ce nu multa lume i-a cunoscut in industria asta de gaming ( SENARIS / STRUMF / ADRY / PROSTU DE MTV , YMCMB ( ASTIA 2 AMBII DE PE PGLGAMERS ) si multi altii . E o placere sa folosesti asa ceva , avand in vedere ca la un mix sau ceva toata lumea intra acolo si statea , era un obicei . 

Acum sa vedem si din partea exterioara 

• Degeaba cu discordul ca inafara de tickete lumea nu vorbeste pe el ( pe csgo / cs2 se vorbeste pe K deci discord e useless , si asa era acu e si mai useless )
  • E o aplicatie mai mult de copii sincer , prea multe culori abonamente lunare etc , parerea mea personala , injurati-ma daca gresesc 
  • Lumea nu intra si sta , nu poti vorbii cum vorbeai pe TS3 de exemplu , au intrat si au facut treaba la tickete , gata afara , la urmatoarea vizita la fel . 
  • Diferenta asta de la teamspeak3 la discord a fost ca si trecerea de la 1.6 la csgo/cs2 , socanta pentru multi dar totodata si multi din gasca veche s-au lasat strict pe treaba asta .

Parerea mea finala sau sincera? Inchis discord ( pastrat gol dar doar cu sectiunea de tickete si suport iar acolo pentru mai multe informatii accesati forumuk /TS3-ul )  si pastrat teamspeak3 incontinuare . Sa nu mai mentionez ca teamspeak3-ul are si protectie , discord are doar nitro , 0 protectie . Mi am spus offul , nu ma blestemati , fiecare cu parerea lui dar eu am ramas cu un gust amar sincer cand m am reapucat si am intrat prima data pe ts3 sa vad ca e gol . TS-ul de la fairside gol ? lol? dupa vad discord zic pffff, ce dq s-a intamplat au luat-o razna :)) . Va pup ;3

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Din păcate, generația de jucători care vine din spate aduce cu ea și alte gusturi. Acum se aleargă după culori și după canale private unde să vorbească 2-3 oameni. Nu mai știe nimeni de permisii, de organizarea canalelor după spacere, de poke, de avatare etc.

Pe TeamSpeak, așa cum ai zis și tu, eram o turmă de jucători pe un singur canal; care țipa mai tare avea dreptate 😂, în special la final de mix, când se intra pe canalul principal. Acolo auzeam în fiecare seară cel puțin 5 înjurături și cuvinte noi.

Ma bucur sa văd că tradiția de la mix este ținută si în ziua de azi.

TeamSpeak 3 > Discord. All day. Any day.

• Like 1
  • Love 2
  • Create New...