kenzake powah! Posted February 1 Posted February 1 Din experientele mele , la ora actuala pot sa zic un singur lucru . PROGRES Toate comunitatile pe care am fost si pe care am si activat putin , toate au fost la inceputul lor asemanatoare , identice una cu cealalta . Toata lumea voia sa ia si sa copie indungiul , apoi dupa ce s a inchis toata lumea lumea fugea pe alte comunitati mai vechi ( CSBD / ArenaX / RangFort / LaLeagane ) . Aceleasi categorii / aceleasi postari , alti oameni doar . Monotonia asta cu copy-paste intre comunitati , nimic nou , nimic diferit , sincer s-a simtit la FAIRSIDE si foarte putin la PGLZone ( acu o sa ziceti ca ling in cur dar asta e adevarul pana la ora , FAIRSIDE la vremea lui se lupta cot la cot cu alte comunitati de top , apoi dupa ce a facut trecerea la cs2 ba chiar a si castigat contra la multe ) . Multe comunitati dintre acestea ( de gaming vorbesc ) au clacat si s-au inchis datorita faptului ca nu au stiut cum sa faca trecerea de la 1.6 la csgo(cs2) . Aceasta trecere imi este si mie noua , iubesc cs 1.6 , chiar mai mult decat fostul csgo actual cs2 . Dar nu as da niciodata cs 1.6 pe altceva. ( cs2 valorant dota wow etc ) E o placere care mi a ramas si la ora actuala si cu care greu scap de ea , dar trebuie sa mentionez ca aceasta trecere a fost benefica pentru ca din punctul meu de vedere , a fost ceva nou , ceva de actualitate care a prins al naibii de bine . Nu zic ca nu ar trebui sa fie toata lumea de acord cu mine dar eu sunt mai de moda veche , imi place asa cum a fost odata , dar la ora actuala ramane sa ma adaptez .
Recommended Posts