HKS 27D Posted February 1 Posted February 1 Advanced Players Care System Counter-Strike 2 Deoarece nu am gasit o slutie suitable pentru nevoile serverelor de Counter-Strike 2 din comunitate, solutie care se ocupa in intregime de beneficiile acordate jucatorilor, am scris in C# pluginul Advanced Players Care System. Care este diferenta semnificativa dintre solutia noastra si alte solutii mainstream, fie ele open-source sau closed source? Ei bine, pluginul nostru este super performant, complet compatibil cu gamemode-urile standard de CS2. Ne folosim de memoria RAM in mod inteligent pentru a face economie de cicluri CPU in timpul event-urilor care impacteaza serverele de CS2. Avem compatibilitate pentru prima runda din first half si prima runda din second half (dezactivare beneficii) si multe alte caracteristici importante in joc pentru mentinerea unui gameplay de calitate. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, revin cu postarea despre pluginul de CS2 pe forum la peste 2 ani distanta de la realizare. Varianta noastra se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. Inspiratia pentru acest plugin CS2 este data de aceeasi solutie implementata de noi pe engine-ul CSGO. La momentul realizarii acestui plugin nu a existat vreo solutie mainstream publica care sa rivalizeze implementarile fairside. Caracteristici plugin Not disclosed.
Recommended Posts