Jump to content

O experienta socanta PGLGamers?!

Recommended Posts

kenzake powah!
Posted

Va salut ,

As dori in acest topic sa va explic despre o experienta veche pe comunitatea PGLGamers 

Totul a inceput cu ani in urma ,ani buni in urma unde detinatorii comunitatii MTV  si YMCMB aveau scopul de a crea si totodata a se bucura de un proiect , si-anume PGLGAMERS . De ce spun experienta socanta ?

O spun pentru faptul ca desi toata lumea stia cam ce are de facut ( aici vorbesc de staff ) , multe alte persoane care nu faceau parte din stafful forumului si nici stafful teamspeakului , aveau grade pe TS3 . Adica? Adica neavand nicio treaba cu respectiva comunitate , doar ca daca te stiai sau faceai ceva chestii unice ( stiai sa faci permisii / stiai sa lucrezi pe temele forumului / aduceai membri de la alte comunitati rivale / dadeai flood cand iti cereau ei (rar) ) , chestii care nu isi aveau rostul si care fara sa isi dea niciunul dintre ei seama , afectau direct jucatorii si le ridicau semne de intrebare . Ba da cine e ala ma de are nush ce grad pe teamspeak3 ca eu sunt de un an sau doi si am doar moderator si nu l am vazut niciodata pe ala . Se numesc favoruri , favoruri de care nu foarte multa lume avea parte iar prin aceste gesturi , multi dintre jucatori s-au indepartat de aceasta comunitate . Se mai intra la mixuri sau la ceva turnee ca erau pe bani premiile dar in rest , numai cei ce stiau cum sa se faca afirmati si sa pupe in cur ramaneau . Explicatia cuvantului socanta este ca desi munceai pe rupte pentru a aduce forumul sau chiar si serverul de teamspeak3 pe picioare ca era varza din toate punctele de vedere si copii fara experienta pusi in locuri in care nu aveau ce cauta , tot nu aveai sanse sa te ridici la standardele si cerintele lor . 2 dintre ei din ce am vazut in lista cu membri , sunt aici pe FAIRSIDE . Membri bineinteles, fara alte rankuri sau privilegii viitoare , mai ales ca multi de aici stim si cine sunt dar cativa stiu si de ce au facut ce au facut 😘

• Create New...