HKS 27D Posted February 2 Posted February 2 CS2 Body dissapear Am scris in C# pluginul de body dissapear in urma cu peste 2 ani de zile. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, abia acum revin cu postarea pluginului CS2 pe forum. Pluginul se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. Pe CSGO (SourceMod) se putea rula un astfel de plugin cu functionalitate completa fara prea multe impedimente datorita abstractizarilor realizate de AlliedModders in limbajul de scripting si posibilitatilor oferite de engine in sine. Pe CS2 lucrurile sunt diferite, intrucat nu exista aceeasi structura interna in engine-ul jocului. Asadar, pentru a replica functionalitatea pluginului body dissapear pe noul joc ne-am bazat pe munca de research realizata de Gold KingZ, persoana careia ii acordam creditele necesare. Am contribuit la partea de development si teste in productie, iar ulterior ne-am retras, realizand o solutie proprie pentru serverele fairside mai mult sau mai putin similara cu solutia lui. Desi exista limitari in engine-ul CS2, am reusit sa replicam aceeasi functionalitate de pe CSGO, cu mici tweak-uri in cod. In cazul in care se remarca solutii mult mai bune fata de ceea ce am facut noi sau apar schimbari in engine, vom fi la curent cu acestea si vom realiza schimbari ale implementarilor noastre. Intre timp lasam topicul curent postat pe forum pentru referinte ulterioare.
Recommended Posts