Jump to content

Ce s-a intamplat cu CS16

Recommended Posts

kenzake powah!
Posted

Salutare , aici e de vorbit , luati un popcorn si dati-va pe spate rezemati de scaun . 

Toata lumea stie mareata comunitate de cs ( era la idee si un samp ceva plus csgo da nu s-a facut vreodata ca era scumpa chiria in Cluj ) care totodata pe langa faptul ca a fost populata , a fost si abandonata . 

De ce abandonata ? Hmm , buna intrebare .

Multa lume nu prea tine cont de banii / timpul si efortul care era depus , intrau marea majoritate , se jucau , dar nu tineau cont ca pentru a putea avea acces la aceste chestii gratuite pentru ei , era vorba de o suma modica de bani .

Pe langa bani , timpul a fost inamicul numar 2 . Peste 50% din staff s-a lasat efectiv datorita facultatilor pe care le faceau si totodata a locurilor de munca ( aici inteleg ce si cum , am trecut si inca trec prin asa ceva si eu cu munca dar e normal , nu e o scuza ) . 

Pentru a evita confuziile si intrebarile de genul de unde stiu eu sau pe cate ai fost mai kenzake mai? Am avut cunostinte si tovarasi cam peste tot , fiind de la inceputul inceputului pe forumuri si servere cam stiu pe toata lumea . Apreciez ca am avut de invatat cate ceva de peste tot pe unde am fost in trecere . 

Asadar si fiind spuse, nu , comunitatea cs16 nu s-a inchis pentru ca s-au chitrit fondatorii sau pentru ca pe toata lumea a durut intr-o parte sa zic asa mai politicos . Lipsa timpului si sumele de bani care anual , cresteau , dar performantele ramaneau aceleasi . 

• Create New...