HKS 27D Posted February 3 Posted February 3 Bomb (C4) Timer Counter-Strike 2 Am portat pluginul Bomb (C4) Timer de pe CSGO pe solutiile de modding de pe CS2 in anul 2024. Tranzitia a fost realizata din SourceMod scripting language (C++ based) in C# programming language. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, revin cu postarea pluginului pe forum la peste 2 ani distanta de la realizare. Varianta noastra se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. De ce am preferat sa facem o versiune custom pentru timpul ramas pana la explodarea bombei in loc sa adoptam solutii open-source? Deoarece pluginurile open-source mainstream nu acopereau in intregime nevoile serverelor fairside. Pe langa asta, doream sa replicam intocmai functionalitatea de care aveam parte deja in pluginul realizat pentru CSGO in anii anteriori. Performanta pluginului nostru de pe CS2 depaseste cu mult ce gasiti in pluginuri open-source, pastrand functionalitatea de baza. Nu rulam cod pe OnTick cum se intampla in versiuni similare de pluginuri si nu avem call-uri pe event-uri expensive dpdv al consumului CPU. Caracteristici complete versiune fairside Not disclosed.
Recommended Posts