HKS 27D Posted February 3 Posted February 3 Rewritten Colored Smoke Counter-Strike 2 Am adoptat pluginul smoke-uri colorate pe CS2 la anul aparitiei printre alte solutii open-source mainstream. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, revin cu postarea pluginului nostru pe forum la peste 1 an distanta de la realizare. Varianta noastra se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. Pluginul Rewritten Colored Smoke contine codul de baza realizat de M1k@c odata cu dezvoltarea framework-ului de modding adoptat la cateva luni de la aparitia Counter-Strike 2, cand am facut trecerea serverelor noastre pe noul engine. Pentru a se potrivi nevoilor serverelor noastre, am realizat schimbari semnificative in cod, am redenumit pluginul adaugand prefixul "rewritten" si am continuat sa ofer credit autorului initial. Cu ce se diferentiaza solutia noastra fata de solutia autorului initial? Ei bine, am rescris in intregime modul in care functioneaza pluginul, eliminand call-uri inutile. Ulterior am facut schimbari specifice nevoilor serverelor de fairside (smoke rosu/albastru etc. sau smoke colorat random) cu mult timp inainte ca autorul sa realizeze aceste schimbari in varianta open-source. Pe langa asta, am adaugat caracteristici noi de care au parte doar serverele comunitatii noastre.
Recommended Posts