Jump to content

Recommended Posts

Posted

👑 Primele mele meciuri si cum m-a prins jocul

💠 Meniul principal al jocului

fcmobilemeniulprincipalaljocului.png.25662602910996fd5463c418359e46ca.png

Nu planuiam sa joc serios FC Mobile. L-am descarcat mai mult de plictiseala acum vreo 3 ani, pe vremea cand inca se numea FIFA Mobile si parca tot jocul avea alt vibe. Imi aduc aminte ca stateam pe telefon pana tarziu doar ca sa mai joc un meci sau sa deschid un pachet.

La inceput eram praf, pierdeam meci dupa meci, dadeam pase aiurea si ma enervam rapid. Dar cu timpul am inceput sa inteleg mecanica, sa-mi fac echipa cum trebuie si sa joc mult mai calculat.

Acum, dupa 3 ani, inca imi place jocul, chiar daca s-a schimbat mult fata de cum era la inceput.

🎮 Gameplay » cum se simte jocul de fapt

Ca sa va faceti o idee mai clara cum arata jocul intr-un meci real, las mai jos si un gameplay.

Cam asa se simte si la mine cand joc: meciuri rapide, pase din prima, contre, faze random si momente cand marchezi goluri de nicaieri :)))). Uneori e super satisfacator, alteori te enerveaza grav, dar fix asta il face fun.

Mai ales in online, unde orice greseala mica te poate costa meciul.

🥶 Cat de dificil e FC Mobile?

Echipa mea 👇

fcmobilemyteam.png.a2099bf4d77790f78bb4c89c8f4523c6.png

Pe scurt, nu e deloc simplu.

La inceput pare usor, dar pe masura ce avansezi iti dai seama ca trebuie sa:

• Alegi jucatori care se potrivesc stilului tau.
  • Tii cont de chimia echipei.
  • Folosesti formatii potrivite.
  • Gestionezi bine banii/gemurile si pachetele.

Sunt foarte multi jucatori in joc si fiecare are plusuri si minusuri. Daca vrei sa fii bun, trebuie sa ai rabdare si sa joci constant.

🧠 Trucuri/Sfaturi pentru incepatori (din experienta mea)

Daca esti la inceput sau inca inveti jocul, iti las aici cateva chestii pe care le-am prins in astia 3 ani de cand joc. M-au ajutat destul de mult:

• Nu da sprint non-stop. Iti obosesti jucatorii si pierzi mingea rapid. Joaca mai calm, pase scurte.
  • Paseaza mult. Daca alergi singur cu mingea, ti-o ia imediat cineva.
  • Nu arunca toate gemurile/banii pe pachete random. Mai bine strangi si cumperi jucatori siguri de pe market.
  • Ai grija la chimia echipei, conteaza mai mult decat pare.
  • Joaca evenimentele zilnice, de acolo iei cele mai multe recompense gratis (gemuri,bani,rank up points, jucatori etc).
  • Daca pierzi 3-4 meciuri la rand, ia o pauza. Cand joci nervos, joci mai prost (testat pe pielea mea).
  • Si cel mai important, nu te stresa prea tare pe rank la inceput. Invata jocul, distreaza-te si rank-ul vine singur.

🏁 Concluzie

Per total, FC Mobile e un joc tare daca iti place fotbalul. Are momente in care te scoate din sarite, dar si multe momente fun.

Dupa 3 ani de jucat, pot spune ca inca merita timpul, mai ales daca iti place competitia pe telefon.