Luca Posted February 5 Posted February 5 🔥 Cum m-am apucat de Roblox Ma joc Roblox de 6 ani si sincer nici nu mai stiu exact cum am dat de el prima oara. La inceput intram pe orice joc random: obby-uri, tycoon-uri, chestii simple, fara sa inteleg mare lucru. Dar fix asta era fun, intrai, mureai de 100 de ori, radeai si o luai de la capat. Cu timpul am inceput sa descopar din ce in ce mai multe moduri si mi-am dat seama ca Roblox nu e doar un joc, e practic o platforma cu mii de jocuri inauntru. 🌍 Ce mi se pare cel mai tare la joc Chestia care m-a tinut atatia ani e faptul ca ai o gramata de moduri de joc. Ai efectiv de toate: Aventura Roleplay Simulatoare Shooters Horror Parkour Tycoon-uri Te-ai plictisit? Schimbi jocul instant si gata. Nici nu-ti dai seama cum trece timpul... intru 5 minute si ma trezesc ca stau de 2 ore pe el:)). 🎮 Cum e experienta online Online-ul e super random, dar intr-un mod bun. Uneori prinzi servere cu oameni chill, stai la caterinca pe chat, faci echipa, jucati impreuna si chiar e fun. Alteori dai de trolli sau de copii care doar incurca si fac haos total. Dar sincer, fix asta face jocul amuzant. Niciodata nu stii peste ce oameni dai si fiecare server e diferit. ⭐ De ce inca ma intorc la Roblox dupa 6 ani Chiar daca mai joc si alte jocuri, tot ajung sa intru pe Roblox aproape zilnic. E gen jocul ala pe care il deschizi cand n-ai chef de ceva complicat si vrei doar sa te distrezi. Plus ca am si partea de nostalgie… cand mai intru pe jocuri pe care le jucam acum 4-5 ani si inca exista, parca ma loveste un vibe din ala vechi. Imi aduc aminte de perioadele cand stateam noaptea cu prietenii pe Discord si faceam "prostii" pe servere :))). Nu multe jocuri reusesc sa te tinta atata timp. 🧠 Trucuri/sfaturi (din experienta mea) Dupa atatia ani, am invatat cateva chestii simple: Nu da robux pe chestii random. Verifica rating-ul jocului inainte sa intri. Joaca cu prieteni daca poti, e mult mai fun. Ai grija la scammeri. Incearca mereu jocuri noi, nu ramane blocat doar pe unul. Si cel mai important, joaca de distractie, nu te stresa.. 🏁 Concluzie Pentru mine, Roblox e gen jocul ala la care stiu sigur ca ma intorc mereu, indiferent ce altceva mai joc. Dupa 6 ani inca nu m-am plictisit, pentru ca mereu apare ceva nou de incercat. Daca vrei ceva chill, variat si bun de jucat cu prietenii, chiar merita sa-i dai o sansa.
Recommended Posts