kenzake powah! Posted February 5 Posted February 5 Salutare la toata lumea ! Caut un mouse pentru Gaming , in special pentru CS2 si mai ales CS1.6. Bun pentru contactul cu mousepad-ul dar si pentru flick-uri ( miscare rapida stanga/dreapta sau sus/jos ). Detin un razer deathadder v4 pro .De aceea as vrea sa il exclud din viitoarele recomandari. Am facut o lista cu mouse-urile care le'as cumpara. Aceste mouse-uri le'am vazut la diferiti utilizatori Twitch pe care ii urmaresc cat si la playeri CS2 din Face IT . Dar nu am cum sa stiu daca mouse-urile utilizate de ei sunt bune sau doar le folosesc pentru a beneficia de banii obinuti din reclama ! Va rog recomandari din surse fie proprii sau sigure cel putin. Asa deci: Mouse Wireless: 1] LOGITECH G703 Mouse cu Fir: Mouse with Wire: 1] SteelSeries Rival 310 2] SteelSeries Sensei 310 3] SteelSeries Rival 600 Eu am mana/palma indeajuns de mare incat sa apuce bine un razer deathadder v4 pro , dar tot era cam mare pentru mine. In orice caz, ma adaptez la orice marime. Pe mine ma intereseaza sa pot ignora recenzille care le'am citit despre aceste mouse-uri sau nu. Ce as cumpara personal este SteelSeries Rival 600. Nu ma joc destul de des. dar la acest mouse poti modifica greutatea si am citit recenzii cat de cat bune despre acest mouse.
Derby Posted February 6 Posted February 6 Foarte multi, chiar o mare majoritate din pro playeri folosesc G Pro X Superlight 2 de la Logitech. Mai nou, a aparut un mouse de la Pulsar designed impreuna cu Zywoo, se cheama Zywoo The Chosen One. Multi dintre Pro playeri au inceput sa il foloseasca si pe acesta. O a treia alternativa, mouse-ul pe care l-am cumparat eu acum in decembrie 2025, este mouse-ul pe care il foloseste Sh1ro, adica Xtrfy M4. E absolut superb, perfect ergonomic, usor dar nu superlight (71g), intra perfect in mana si are butonul de switch DPI sub mouse unde nu il poti "bruia" din greseala. Pe scurt, adaug aceste 3 la lista: 1. Logitech G Pro X Superlight 2 2. Xtrfy M4 3. Pulsar - Zywoo The Chosen One 1
Recommended Posts