kenzake powah! Posted February 10 Posted February 10 Salutare dragilor , in acest topic va voi vorbi despre o comunitate in care am avut admin pe primul meu server de Zombie . ( Zombie Plague la ora actuala ) Totul a inceput pe vremea cand abia aparusese in Romania pe serverele de cs 1.6 modul zombi cu lasere si cu ammo ( doar atat , fara moduri Survivor sau alte porcarii ) . Erau efectiv doar lasele implementate si totodata si ammo . Beneficiai de VIP daca aveai Steam pe vremea aia care includea x2 ammo mai rapid si un skin top agent 007 ( + , - , asemanator ) . Am jucat pe serverul ala pana s-a inchis comunitatea efectiv . Era placerea si nebunia aia efectiva dupa scoala sau dupa un fotbal cu vecinii si prietenii , sa ajungi acasa si sa te bagi sa faci niste ammo si sa te distrezi cu restul baietilor si fetelor . Mentionez ca nu existau platforme de boost in perioada aia , primul boost a aparut la 1 an si aproape 4 luni timp in care am activat ca si vip dar ca si admin ulterior pe ZM.ARENAX.RO . Era full serverul aproape , nu era zi sau noapte in care sa nu fie minim 25-28 de playeri . ( DE ACOLO S AU INSPIRAT ULTERIOR SERVERELE DE ZM BAZATE PE AMMO , LASERE SI MODURI ULTERIOR / exp: leaguecs/indungi/rangfort/csbd / csdark / laleagane / pglzone / pglgamers / hgame(astia au inchis si au devenit ulterior mult dupa maretul HZone de la ora actuala apropo / cs16 ) . O perioada unica , o perioada pe care chiar ca nu o voi uita niciodata . ( Nici macar INDUNGI nu a fost in stare sa aibe asa server ! ) . De mentionat ca am jucat prima data si ultima data pe ZM.ARENAX.RO Nu m-a interesat alt server tip zombi de atunci si pana la ora actuala . Toate erau diferite cu enspe mii de rahaturi pe ele , ca cel pe care am jucat , simplu dar totodata si UNIC , nu a mai existat vreodata in Romania si nici in strainatate ! Experienta asta a fost satisfacatoare pentru mine , m am invatat atat de mult cu serverul ca stiam pe de rost tot ( incepand de la amxx / pluginuri / .sma ) la adminat , playerii , cum ii chema , de unde erau , cat ammo se facea pe mapa respectiva daca nu cheltuiai nimic , TOT ! Nu stiu cati dintre voi ati fost asa vreodata pe un server de cs 1.6 sau chiar si pe csgo / actualul cs2 . Si de incheiere , o experienta memorabila , o experienta pe care vreau sa o incerc ( cu un alt server de cs 1.6 ) in vara anului acesta , 2026 . ( DA , AM GASIT APROAPE TOATE RESURSELE ALE ACELUI SERVER ) . Si trebuie sa va mentionez : chit ca va costa 300 euro / 500 euro chiar si 700 de euro pe luna boosturile , se vor merita din plin . Sunt o persoana care investeste bani si mai ales timp in ceva ce il atrage , mai ales cand ceea ce ma atrage pe mine atrag si jucatori noi . Inca nu am ajuns la un grad ridicat de scleroza cat sa gandesc sau macar sa visez ca voi face vreodata bani din asta . E o investitie care vine din pura placere ! Activitate , voce ( discord sau teamspeak3 ca doar sunt si vor fii jucatori noi ) , implicare ( adminat , jucat mai mereu cu vip cu alea alea ) si multe multe extrem de multe altele ! Abia astept , asta asa ca spoiler . Va pup , seara frumoasa dragilor sau cum se zicea prin 2012 CUZ WE HAVE STRIPEZ POWAH 😄
Recommended Posts