kenzake powah! Posted February 11 Posted February 11 Totul a început încă de pe vremea cand s-a înființat comunitatea indungi ( reper ca sa înțelegeți despre ce vechime vorbesc ) . Cum a început totul ? Totul a început prin dorința arzătoare de a ma juca CS 1.6 cu băieții, baieti care i-am cunoscut ulterior pe unele servere din respectiva comunitate , deși aceasta nu a fost prima, acolo m am atașat/ dezvoltat experiente cat si sentimente si totodată am căpătat încredere in a admina si totodată de a modera un forum cat si un server de teamspeak3 . Totul a început cand am rugat 2 persoane la vremea aia sa ma învețe si pe mine ce inseamna sa moderezi cu adevărat si totodată cum se fac permisiile unui server de teamspeak3. Nu a durat foarte mult pana sa învăț cum se creează si cum se aplica aceste permisiuni de teamspeak3. Pe langa asta , timp in care eram invatat de oameni cu experienta la vremea aia , am pus mana sau avut privilegiul ca dupa o bună perioada de timp sa primesc Moderator si ulterior înspre final Administrator . Perioada de moderator ? Varza ! Eram învățat ce si cum despre acest grad nou ca fiind o comunitate populata ma gândeam ca si așteptările ar fii mari . Dar culmea ironiei , am invatat destul de repede . ( atat de repede ca am rămas 3 moderatori pe tot forumul ce răspundeam de tot , iar cand zic tot ma refer la tot , administrate cereri dns tot tot tot din cauza ca administratorii erau foarte ocupați in acea perioada ) . Aceasta perioada a durat nu mai mult si nici mai putin de 4 luni . Ce s-a întâmplat dupa ? Răspunzătorul moderator a clacat având in vedere ca era si cu școala foarte ocupat si nu a mai avut timp . Si-a dat sufletul sa se ocupe de tot împreună cu noi ( ganditi-va ca ne ocupam pe langa tot forumul si toate categoriile si de moderarea secțiunii servere cs 1.6 si pe vremea aia au fost 13-14 servere ) , ca ulterior sa nu mai poată. Era de apreciat ca a făcut tot ce a putut si intr-adevar si-a dat interesul. Dupa , din 3 moderatori am rămas 2 , 2 care ulterior dupa ce au revenit cu activitatea administratorii principali , am fost avansați ( super moderator respectivul iar eu super moderator cu grad secundar de administrator ) . Următoarele 2 luni au fost foarte decisive deoarece sincer vorbind se intra greu , extrem de greu in staff , cauza care a dăunat grav pentru ca erau nevoie de oameni dar trebuiau sa fie si de încredere. Dupa cele 2 luni , pe langa ca fostul super moderator al colegului devenise moderator din cauza lipsei mari de încredere s , s-a deschis o campanie de recrutare. In ziua de miercuri , am primit Administrator complet pe forum si totodată si pe Teamspeak3 . Din ziua respectiva , pe langa ca aveam 200.000 de chestii pe cap , mai aveam si de verificat toate pluginurile ale serverelor / verificarea de post hunt pe forum si bineînțeles copiii de pe teamspeak3 care toată ziua stăteau cu ea in gura . Din ziua cand am primit accesul de Administrator, la un an fix in cap dupa , m am retras . Îmi rămăsese grad ascuns pe forum cu permisii de acp si pe ts3 mi au lăsat băieții gradul ca "daca vreodată te întorci sa ai ce îți trebuie" . Perioada a fost una frumoasa , una care m-a călit, m a învățat ca pe o comunitate de 10.000 de oameni activi la vremea aia , in 3 oameni se poate face treaba daca toti 3 reprezentati interesul necesar . Deci , ce am învățat in perioada asta? Permisii ts3 - de la A la Z Moderarea forumului - am uitat din ele dupa atâția ani dar 50% minim stiu ce si cum Experienta pentru ambele enuntate mai sus dar si totodată curajul ca daca ramai singur , trebuie sa ti se rupă si sa îți faci treaba incontinuare indiferent de mijloace. Scuzele nu exista , exista doar da sefu hai sefu hai plm sa fii lins in cur cum trebuie , dar daca chiar stii ce si cum si chiar îți dorești , iei putin taurul de coarne si se rezolva . Asa te afirmi , nu prin promisiuni si 2 h pe zi de la toți copiii . Sper ca nu v-am plictisit sau adormit cu acest topic , dar asa ma gândesc ca puteți înțelege mai ușor ce si cum despre experienta mea . Asta fiind cea mai mare ( csbd / reddevil si restul care au fost înainte si dupa pana in 2016 au fost si ajutat si ele la dezvoltarea mea ) comunitate in anik respectivi , comunitate pe care pe langa faptul că am căpătat experiente , m am ales si cu prieteni . Prieteni care pot spune cu mana pe suflet ca vor rămâne pentru multă vreme . 1
JUDE Posted March 15 Posted March 15 Și acum țin minte când am primit prima dată gradul de Administrator. De la un simplu Moderator de secțiune, la „culoarea roșie” care cerea experiență și seriozitate. Bineînțeles că experiența mea era zero. Norocul meu a fost YouTube-ul: tutoriale peste tutoriale despre cum se creează categorii, secțiuni, permisiuni pe fiecare secțiune, permisiuni pentru grade, schimbarea temei etc. Din păcate, această experiență nu a durat mult. Comunitate mică, fondatori neimplicați, unul sau două servere cu maxim10 jucători. Văzând „cu ce se mănâncă” treaba cu forumurile, am decis să aplic pe o comunitate mai mare, și anume CS16. După un an de la cererea de grad, am fost acceptat. Entuziasmul era mare, însă lipsa de activitate de pe forum îl stingea ușor-ușor. Timp de 3 ani, am fost activi maxim 4 oameni din tot staff-ul, până când a revenit Eduart, fondatorul, și am fuzionat cele două comunități (Deathrow și CS16), păstrând primul nume. Totul mergea bine, staff-ul revenise complet, am fost promovați toți cei care eram înainte de fuziune, însă, dintr-odată, s-a tras linie. Comunitatea s-a închis brusc, staff-ul a plecat fiecare pe unde a apucat și așa am rămas cu un gust amar și fără explicații pe care, ce-i drept, nu le-am cerut. Am așteptat sperând că este o problemă de host, însă se pare că am rămas doar cu speranța.
Recommended Posts