user24211 Posted February 13 Posted February 13 Nou pe Dota ? Vezi acest topic Sursa imagine: Steam Ce trebuie sa stii daca esti nou pe Dota 2? Dota in sine nu e un joc usor si nu a fost niciodata, nici acum 20 de ani nici in prezent, un jucator nou va intampina multe probleme legate de comunicare, toxicitate si adaptare. De ce? Pentru ca majoritatea jucatorilor sunt jucatori vechi care se asteapta ca toata lumea sa stie jocul deja (25+ ani). Se merita Dota Plus? Sursa imagine: Steam Dota Plus pare a fi o unealta folositoare chiar si pentru jucatorii mai vechi, te ajuta sa alegi un erou potrivit in functie de Lane, recomandari de iteme si posibilitatea de a da retry la "Finding Match" Lasand aspectele cosmetice pe care Dota Plus le ofera, abonamentul lunar de aproape 4 euro poate fi un deal bun pentru incepatori. Cumva atrage jucatorii sa joace mai des prin intermediul de Level Up pe fiecare erou jucat. Daca am Dota Plus joc doar cu cei care au si ei abonament? Nu, abonamentul nu iti ofera matchmaking "ales" de exemplu cum e pe CS2 FaceIT. Comunitatea a scazut mult in ultimii ani Este adevarat, Dota nu mai e ce a fost... De la Peak-ul cel mai mare de peste 1.6 milioane de jucatori simultan, in prezent 700.000? daca e o zi buna. De ce moare comunitatea? Lipsa atentiei de la Valve asupra lucrurilor pe care comunitatea le cere. (No more Battle Pass, small updates, weird patches). CS2 > Dota 2 Este adevarat, Valve se axeaza mai mult pe Counter-Strike 2, dar asta nu inseamna ca Dota va muri complet, jucatorii vechi nu pot lasa lucrul asta sa se intample 😊 Da, jucatorii noi vor scadea cu fiecare luna care trece, dar cei vechi vor ramane (#MakeDotaGreatAgain) Concluzie Parerea mea e ca jocul merita incercat, dar trebuie privit dintr-o perspectiva anume, sa fii constient ca e un joc cu o comunitate veche si inaintata in varsta. Eu nu sunt aici sa va spun ce sa jucati ce sa nu jucati, sunt aici doar sa spun parerea mea despre acest joc. 1
Recommended Posts