Jump to content

[Jocuri mobile] Grand Mountain Adventure 2

Recommended Posts

kenzake powah!
Posted

Acum, nu știu cum e la voi, dar eu nu cunosc mulți oameni care au fost într-o vacanță la schi. Și, ca să fiu sincer, ideea nu mă atrage. Pe de altă parte, explorarea pârtiilor sună distractiv, dar poate e mai bine să o faci în cea mai nouă colaborare a Grand Mountain Adventure 2?

Cum funcționează o colaborare într-un simulator de schi precum Grand Mountain Adventure 2? Ei bine, legendara stațiune Val d'lsère este partener oficial, permițându-vă să explorați pârtiile virtuale ale acestei locații faimoase. Chiar începe colaborarea exact la timp pentru sezonul de schi!

Vei putea explora cele mai populare pârtii de schi din această faimoasă stațiune, inclusiv Face de Bellevarde. Sau îți vei pune abilitățile la încercare cu World Cup Run și vei putea să te relaxezi cu o explorare mai relaxată a versantului muntos.

Ooh la la
Este destul de surprinzător, dar nu neașteptat, având în vedere cât de po[CENSORED]ă s-a dovedit a fi Grand Mountain Adventure 2, cu peste 25 de milioane de descărcări. Totuși, este o dovadă a acoperirii și po[CENSORED]ității jocurilor mobile faptul că o stațiune de schi faimoasă este prima care ia în considerare o colaborare.
Iar pentru cei dintre voi care sunt în mod special pasionați de schi și joacă Grand Mountain Adventure 2 pentru a experimenta acest sport, aceasta va fi o oportunitate excelentă de a explora o reprezentare virtuală a unei stațiuni care primește un număr imens de schiori în viața reală în fiecare an!

Între timp însă, pentru restul dintre noi, aceasta s-ar putea să fie doar o distragere trecătoare. Aveți nevoie de altceva care să vă atragă atenția? Ei bine, de ce să nu explorați lista noastră actualizată și completă cu cele mai bune jocuri mobile din 2025 pentru a descoperi unele dintre alegerile noastre de top din ultimele unsprezece luni?

Video :