kenzake powah! Posted February 22 Posted February 22 Țin minte perfect perioada în care intram zilnic pe Indungi. La început eram doar un jucător obișnuit nu ma prea interesa ce si cum decat atmosfera si distractiile, intram pe servere, stăteam pe TeamSpeak3 și încercam să mă integrez în comunitate prin clasicul meu de a fii , panarama , glume , umor pur si mai ales , discutii clasice cu baietii / fetele . Ușor-ușor am început să ajut lumea, să stau activ, să rezolv conflicte și să fiu prezent aproape non-stop. Pe vremea aia activitatea conta enorm, nu prea vedeai oameni care sa nu fie activi , totodata faptul ca doar moderatorii tineau mai mereu comunitatea in picioare , explica ce fel de Moderator trebuia sa fii , nu un putoi fara experienta(multi erau si eram cat de cat aproape majori , dar stiam ce avem de facut !). Nu rankul te făcea respectat, ci cât stăteai și cât te implicai. Mai ales sedintele cu staff in care intrau toti efectiv , staff no staff , fete , ti se rupea , toata lumea auzea si discutii normale dar si discutii administrative =)) ( se garaia pe voce / gemeau fetele / dadeai 50-120 euro la o fata sa mearga sa plateasca ceva de un server ca poate isi mai arata un san sau avea vrajeala in ea si primeai o oferta mai buna sau ceva :)))))))) ) Când am primit gradul de Administrator a fost momentul în care am simțit că fac parte cu adevărat din comunitate desi nu prea ma interesa totodata daca are sens . Pentru curiosii care nu ma cunosc , @struMfde aici e cel de acolo iar legat de mine , numele presupun ca mai are inca importanta kenzake / kenzake @powah! . TS3 devenise practic a doua casa inca din primele saptamani de cand l-am folosit , dar ca si Administrator , ca erai poate si membru , caterinca / glumele / atmosfera / fetele , erau la fel . Tot ce era diferit era o culoare si numarul de inculti care te deranjau cu mai multe cacaturi non-sense. Odata cu gradul , a venit si raspunderea , raspundere care era suportabila si de inteles , avand in vedere cate sute de suflete intrau pe zi , daca nu chiar mii . A fost o experienta unica , o experienta pe care daca as putea as redacta-o intr-o carte ceva , cuvant cu cuvant , amintire si emotie si fericire pura. Chestiile astea nu se vor mai intoarce vreodata , dar amintirile , doamne , mina de aur pur . Ca si cinste pentru a celebra gradul primit , cand intrase imogen sa faca live pe YouTube , era si pe teamspeak3 ( la scurt timp dupa ce a aparut si Alexandru Colo pe la noi ) si facea ca toti dracii , calorifer confudat cu saxofon , oua in cap / bagat sub pat si ascuns de nevasta , nevasta sa ( gagica sa la vremea aia ) intra spunea sa nu mai asculte ce ziceam noi si vaaaaaaaaaai doamne ca mi curg balele si ma ia dorul . Cinstea a fost cu niste donatii de 10 / 15 si respectiv 50 de euro , chestie care a boostat comunitatea pentru ca la vremea aia aproape toti copii de liceu / facultate , stiau ce e indungi romania , iar boostul asta cu imogen a fost un salt urias . Pe langa toate astea , trebuie sa mentionez faptul ca atatea intalniri nu am vazut / auzit / avut , cum a fost la indungi , nu am avut vreodata ! OnlyFans-ul din zilele noastre , cu 16 ani in urma se numea INDUNGI pe romaneste . Cam atat si cu experienta asta , o experienta normala , unica si a naibii de placuta !
Derby Posted February 22 Posted February 22 Chiar nu stiam ca este atata de veche comunitatea si ca exista atatea povesti cu ea. Unul dintre prietenii buni pe care i-am facut pe Fairside frecventa des indungi acum ultimii cativa ani pana sa se inchida. A spus ca este o comunitate "neortodoxa", dar nu stiam la ce se refera pana sa vad acest topic haha :))) 1
kenzake powah! Posted February 22 Author Posted February 22 Nu stii multe :))) , e singurul loc unde am patit sa vad si sa aud ca a trebuit sa faca avort ca nu voia aia sa ramana gravida cu un prost la 15 ani :)) . Ohooo , multe , foarte multe .
Recommended Posts