Jump to content

Noul Sid Meier's Civilization 7

Recommended Posts

Posted

Civilization 7 Steam

Sid Meier's Civilization VII

Anul trecut in Februarie cei de la Firaxis au lansat noul joc din seria CIV. Fanii seriei au fost foarte hyped pentru noul joc. Insa ca orice joc nou aparut (aproape orice joc) nu a fost perfect la lansare si nici acum nu este in cea mai buna conditie

Personal jocul l-am cumparat anul acesta deoarece am zis sa mai las timp sa vina noi update-uri/patch-uri de la Firaxis. Acum dupa un an jocul este intr-o stare mult mai buna decat cum a fost la lansare, insa mai e nevoie de lucrat la el asta e sigur.

Cat costa?

Varianta Standard - 69.99$ ( Steam )

Varianta Deluxe - 99.99$ ( Steam )

Varianta Settler's Edition - 119.99$ ( Steam )

Asa e, preturile nu sunt deloc mici, iar sincer dupa parerea mea pentru ce ofera jocul... personal recomand macar sa il cumparati cand e la reducere ( in jur de 40-45 de dolari pe Steam )

Gameplay si noutati

Sistem de ere

Civilization VII introduce un sistem în care civilizațiile trec prin Ere istorice distincte, iar jucătorii pot adapta strategia în funcție de perioadă și tehnologii descoperite. Această abordare oferă o dinamică diferită față de Civ VI.

Alegerea liderilor si civilizatiilor

Unul dintre elementele noi este separarea liderului de civilație — adică poți combina diferite strategii și bonusuri alegând lideri în moduri mai flexibile decât înainte.

Multiplayer si moduri variate

Jocul oferă atât single-player profund, cât și moduri multiplayer online. Unele versiuni recente ale jocului se lucrează la extinderea opțiunilor până și pentru cooperare sau moduri competitive extinse.

Mecanici noi și structuri de ere
extinderea platformelor de lansare
actualizări continue și roadmap dinamic

Concluzie

Eu fiind un jucator de CIV inca din copilarie ( nu un jucator foarte inrait ), personal recomand noul CIV 7 cu multa incredere

Sid Meier’s Civilization VII este o continuare importantă a francizei Civilization, menită să reinventeze formula clasică pentru generația modernă de jucători

• Love 1