420 Posted February 25 Posted February 25 Ce este PEAK ? Peak este un joc social destinat grupurilor de prieteni. Se joca intr-un cadru relaxat si distractiv. Nu este clasicul joc competitiv sau foarte dificil, ci mai mult facut incat sa ai parte de interactiuni amuzante cu grupul tau de prieteni. Scopul jocului este sa anime atmosfera si sa creeze faze amuzante in grupul tau de prieteni dar si satisfactie cand reusiti impreuna sa treceti de un nivel sau ba chiar sa terminati jocul. Necesita atat comunicare cat si de personalitate, numai bun pentru a "provoca discutii"😆. Scopul jocului & Gameplay Scopul este unul foarte simplu, tu si prietenii tai faceti parte dintr-un grup de cercetasi, iar telul vostru este sa ajungeti in varful unui vucan pentru a putea fii salvati de un elicopter. Jocul consta in 5 niveluri diferite pe care voi trebuie sa le escaladati, folosindu-va de munca in echipa, strategie si itemele gasite in joc. Cum am precizat, "un run" consta in 5 niveluri (5 biom-uri diferite ce trebuie catarate) insa acestea se schimba la fiecare 24 de ore pentru a evita monotonia si plictiseala. Gameplay-ul este foarte simplu, te poti catara, alerga, folosii iteme si ajuta prietenii. Vreau sa adaug aici ca este tipul de joc ce permite adaugarea "modurilor" deci contentul este de dimensiuni mari. Opinie personala & Concluzie In opinia mea, este un joc grozav pentru grupul tau de prieteni, eu unul il joc cu tovarasii mei la cateva zile ca sa ne mai relaxam si sa ne distram. Pentru un pret de 7.49€ (este des la reducere), jocul aduce multe lucruri interesante si indeajuns de mult content. Pe langa astea, pentru jucatorii mai competitivi, jocul are si o ramura de "speedruning", deci si acestia care doresc sa joace solo se pot distra intr-un mod mai dificil sau mai usor depinde de grupul de prieteni al fiecaruia😅(pe mine la inceput ma trageau tovarasii in jos...). Il recomand tuturor, nu degeaba a castigat "Better with friends award" pe steam in 2025. Plus un feature interesant, in lobby se afla un "photo booth" pentru poze de grup, sa imortalizati momentul🥰. SURSA Steam My Screenshots😄 1
Recommended Posts