420 Posted March 5 Posted March 5 Nickname-ul tau: 420 Motivul pentru care il propui la watch party: O trilogie legendara in lumea cinematografica ce merita revazuta/vazuta de oricine Parere personala: Sunt fan mare al seriei de cand ma stiu consider ca oricine a vazut filmele are aceeasi parere Alte detalii: Din ce am aflat de curand de la colegul meu @Derbyexista si o versiune "extended" pe care eu unul nu am vazut-o, mi ar face placere sa o vad pentru prima oara cu oameni de calitate la watchapty si sa retraiesc momentele legendare si mistice ale seriei pe care o indragesc 1
Derby Posted March 5 Posted March 5 Aprob si sustin! Fiecare din cele 3 parti au cate 60-90 de minute in plus la editia extinsa si acopera multe situatii peste care s-au sarit in filme, extind batalii etc. Din pacate, o parte din acele "taieri" pentru cinema au eliminat o liniaritate si cateva lucruri par ciudate pe alocuri sau inconsistente/nu stii concluzia unor personaje si de ce au disparut brusc. Editia extinsa contine absolut tot ce iti trebuie si fac filmele de 10 ori mai bune. Realizand acest lucru inclusiv studiourile, LA CERINTA FANILOR au dat re-release in cinema la filme, CU EDITIA EXTINSA si au adaugat direct editia extinsa pe streaming platforms (HBO Max, daca nu gresesc). Pregatesc nachos, suc, popcorn si detoate daca incepem un Watch Party cu cele mai bune filme din existenta!
Recommended Posts