420 Posted March 5 Posted March 5 Nickname-ul tau: 420 Motivul pentru care il propui la watch party: Daca am propus trilogia LOTR mi se pare si normal sa propun si fratele lui The Hobbit, ar fii interesant sa le urmarim unul dupa celalalt pentru continuitatea povestii si frumusetea acesteia Parere personala: A mintit mama la cinema in legatura cu ce varsta aveam pentru a merge la premierea unuia dintre ele deci banuiesc ca se intelege cat pot sa le indragesc Alte detalii: La fel ca LOTR pentru orcine este pasionat de fantastic si o lume de poveste plina de aventuri, este o serie superba ce merita vazuta 1000% 1 2
JUDE Posted March 5 Posted March 5 Alaturi de LOTR, cele mai geniale filme vizionate vreodata. Fir narativ, personaje, calitate video, nota 10 cu felicitari. Vizionate de 2 ori fiecare in parte, curand cred ca ma apuc si a 3-a oara. Astept si sezonul 3 de la Rings of Power, nota 10 si aici din punctul meu de vedere. Daca iti plac primele filme nu ai cum sa ratezi serialul. Sa vedem ce pun baietii pe tava si cu The Hunt for Gollum la sfarsitul anului viitor 1
Derby Posted March 5 Posted March 5 @Judesa speram ca Hunt for gollum va da roade, desi eu speram la o trilogie cu Silmarillion. Cat despre hobbit si lotr, am vizionat ambele serii de cel putin 5-6 ori cand eram mic, si de 2 sau 3 ani am inceput sa re-vizionez o data pe an Editia Extinsa a LOTR (uneori si Hobbit cand sunt mai liber) Doresc si Watch Party a filmelor Hobbit 1
420 Posted March 5 Author Posted March 5 2 hours ago, Jude said: Alaturi de LOTR, cele mai geniale filme vizionate vreodata. Fir narativ, personaje, calitate video, nota 10 cu felicitari. Vizionate de 2 ori fiecare in parte, curand cred ca ma apuc si a 3-a oara. Astept si sezonul 3 de la Rings of Power, nota 10 si aici din punctul meu de vedere. Daca iti plac primele filme nu ai cum sa ratezi serialul. Sa vedem ce pun baietii pe tava si cu The Hunt for Gollum la sfarsitul anului viitor Ma bucur ca iti plac propunerile mele, imi face placere sa intalnesc oameni cu aceleasi pasiuni😁 3
Recommended Posts