kenzake powah! Posted March 6 Posted March 6 Salutare comunitate, În ultima perioadă am lucrat la mai multe lucruri în spatele cortinei pentru a îmbunătăți experiența pe forum și pe serverele noastre. Vrem să vă ținem la curent cu ceea ce există în acest moment și, totodată, să aflăm părerea voastră despre ce ar mai trebui adăugat. Ce avem în momentul de față Mailurile dumneavoastră prin Google și Amazon – pentru o livrare mai sigură a emailurilor (confirmări cont, notificări etc.) Tema actuală a forumului – optimizată pentru o navigare mai rapidă și mai clară Serverele actualizate – configurate și menținute la zi pentru stabilitate și performanță mai bună Îmbunătățiri interne – diverse optimizări care ajută la buna funcționare a comunității Toate acestea sunt doar începutul. Comunitatea se construiește împreună cu voi. Ce ne-ar interesa să aflăm de la voi Vrem să știm părerea voastră: Ce funcții noi ați dori pe forum? Ce moduri / sisteme ați vrea pe servere? Ce secțiuni noi ar trebui adăugate pe forum? Ce evenimente sau activități ar face comunitatea mai interesantă? Orice idee este binevenită — chiar și cele mai simple sugestii pot duce la lucruri foarte bune. Lăsați mai jos ideile voastre și vom analiza fiecare propunere. Mulțumim tuturor pentru suport și pentru implicarea în comunitate! 1 1 1 1
JUDE Posted March 6 Posted March 6 Lansez si eu o propunere pentru a-i oferi o intrebuintare sectiunii de Design. Cred ca cu totii am auzit de AOTW (Avatar of the Week). Pentru cei care nu stiu: Se alege un stock pe care sa lucreze participantii la acest concurs. Se ofera un timp de lucru, dupa care lucrarile + psd sunt trimise unui organizator care mai departe le posteaza intr-un topic fara sa se mentioneze autorii. Aici intervin membrii comunitatii care isi exprima opiniile pentru fiecare lucrare in parte (text, blur, efecte), alegand una singura. O sa fie si un timp de votare (cateva zile), iar la final se ofera un numar de puncte pentru fiecare lucrare. Exemplu: lucrarea care ocupa primul loc (cele mai multe voturi) obtine 3 puncte, lucrarea de pe locul 2 obtine 2 puncte, lucrarea de pe locul 3 obtine 1 punct. Organizatorul tine evidenta punctelor iar dupa cateva editii se anunta primii 3 participanti care au obtinut cele mai multe puncte. Se ofera premii strict pe forum (grad temporar, member title). Acum vine problema principala: numarul de participanti. Eu unul sunt dispus sa particip, acum ramane de vazut daca doresc si altii. 1
user23232 Posted March 6 Posted March 6 Just now, Jude said: Lansez si eu o propunere pentru a-i oferi o intrebuintare sectiunii de Design. Cred ca cu totii am auzit de AOTW (Avatar of the Week). Pentru cei care nu stiu: Se alege un stock pe care sa lucreze participantii la acest concurs. Se ofera un timp de lucru, dupa care lucrarile + psd sunt trimise unui organizator care mai departe le posteaza intr-un topic fara sa se mentioneze autorii. Aici intervin membrii comunitatii care isi exprima opiniile pentru fiecare lucrare in parte (text, blur, efecte), alegand una singura. O sa fie si un timp de votare (cateva zile), iar la final se ofera un numar de puncte pentru fiecare lucrare. Exemplu: lucrarea care ocupa primul loc (cele mai multe voturi) obtine 3 puncte, lucrarea de pe locul 2 obtine 2 puncte, lucrarea de pe locul 3 obtine 1 punct. Organizatorul tine evidenta punctelor iar dupa cateva editii se anunta primii 3 participanti care au obtinut cele mai multe puncte. Se ofera premii strict pe forum (grad temporar, member title). Acum vine problema principala: numarul de participanti. Eu unul sunt dispus sa particip, acum ramane de vazut daca doresc si altii. În acest mesaj n-am o propunere, însă am de adăugat la ceea ce a propus @Jude, având în vedere că acea secțiune este specialitatea mea. În primul rând, apreciez propunerea și dorința de participare. Știu concursurile de genul, este o idee foarte bună pe care aș dori să o implementez, însă, acest lucru va fi într-o etapă următoare, când totul va fi organizat și vom avea utilizatori interesați. Părerea mea, planul pe partea de Design și Media va începe cu implementarea unor reguli și ghiduri clare, resurse și tot ce este nevoie. După aceea consider că ne putem axa pe popularea secțiunii, concursuri și toate cele. 1
420 Posted March 6 Posted March 6 Salut ! Incep prin a spune ca propunerea lui @Judeeste foarte buna si interesanta, nu fac parte din echipa de designe, nu ma pricep deloc, dar sunt un critic foarte bun deci mi ar placea sa imi dau cu parerea😄! In al doilea rand, vin si eu cu propunerea pe care am avut-o deja, sa avem activitati intre servere consursuri pe diferite jocuri care se gasesc la noi pe comunitate(CS2, CSGO, LOL, Valorant, Rocket League, etc) ar aduce interactiune intre membrii staff iar lumea ar putea sa urmareasca meciurile pe live-uri/vod-uri postate ulterior. In acelasi timp putem face si strct fara membrii staff doar cu jucatori care reprezinta un server anume iar staff-ul doar sa "aleaga echipa". Daca echipa noastra ar castiga pot beneficia de anumite chestii pe server de exemplu (vip pe o perioada de timp, credite, mvp premium, etc), asta e o decizi de luat si cu restul conducerii serverului din care fac parte dar si cu ceilalti administratori. Pe langa asta putem sa adaugam pe forum o sectiune destinata sportului, majoritatea fanilor gaming/e-sports sunt si fani sporturi traditionale. Consider ca ar fii un topic cu un puternic engagement fata de utilizatori. Un topic de discutii, review-uri la meciuri din diferite sporturi, rezumate de scrouri, etc. 1
kenzake powah! Posted March 6 Author Posted March 6 30 minutes ago, Jude said: Lansez si eu o propunere pentru a-i oferi o intrebuintare sectiunii de Design. Cred ca cu totii am auzit de AOTW (Avatar of the Week). Pentru cei care nu stiu: Se alege un stock pe care sa lucreze participantii la acest concurs. Se ofera un timp de lucru, dupa care lucrarile + psd sunt trimise unui organizator care mai departe le posteaza intr-un topic fara sa se mentioneze autorii. Aici intervin membrii comunitatii care isi exprima opiniile pentru fiecare lucrare in parte (text, blur, efecte), alegand una singura. O sa fie si un timp de votare (cateva zile), iar la final se ofera un numar de puncte pentru fiecare lucrare. Exemplu: lucrarea care ocupa primul loc (cele mai multe voturi) obtine 3 puncte, lucrarea de pe locul 2 obtine 2 puncte, lucrarea de pe locul 3 obtine 1 punct. Organizatorul tine evidenta punctelor iar dupa cateva editii se anunta primii 3 participanti care au obtinut cele mai multe puncte. Se ofera premii strict pe forum (grad temporar, member title). Acum vine problema principala: numarul de participanti. Eu unul sunt dispus sa particip, acum ramane de vazut daca doresc si altii. Nu s-a luat in considerare datorita numărului extrem de redus de designeri. In alta ordine de idei, dacă se dorește adăugarea asta, ar trebui ca respectivii membri sau chiar designerii noștri sa se apuce de câteva creații pe portofolii ca sa vedem si noi ce si cum. Adăugarea unei categorii in plus având in vedere activitatea de acolo ar fii inutila momentan pana la proba contrarie. 25 minutes ago, 420 said: Salut ! Incep prin a spune ca propunerea lui @Judeeste foarte buna si interesanta, nu fac parte din echipa de designe, nu ma pricep deloc, dar sunt un critic foarte bun deci mi ar placea sa imi dau cu parerea😄! In al doilea rand, vin si eu cu propunerea pe care am avut-o deja, sa avem activitati intre servere consursuri pe diferite jocuri care se gasesc la noi pe comunitate(CS2, CSGO, LOL, Valorant, Rocket League, etc) ar aduce interactiune intre membrii staff iar lumea ar putea sa urmareasca meciurile pe live-uri/vod-uri postate ulterior. In acelasi timp putem face si strct fara membrii staff doar cu jucatori care reprezinta un server anume iar staff-ul doar sa "aleaga echipa". Daca echipa noastra ar castiga pot beneficia de anumite chestii pe server de exemplu (vip pe o perioada de timp, credite, mvp premium, etc), asta e o decizi de luat si cu restul conducerii serverului din care fac parte dar si cu ceilalti administratori. Pe langa asta putem sa adaugam pe forum o sectiune destinata sportului, majoritatea fanilor gaming/e-sports sunt si fani sporturi traditionale. Consider ca ar fii un topic cu un puternic engagement fata de utilizatori. Un topic de discutii, review-uri la meciuri din diferite sporturi, rezumate de scrouri, etc. La categoria cu sport ar fii ceva, pasionații si totodată oamenii ce doresc sa se implice pe aceasta categorie ar putea activa si acolo, îmi place ideea. Este valabil oricum, daca se mai adaugă categorii trebuie activitate pe respectivele. 1
Recommended Posts