Derby Posted March 8 Posted March 8 Nickname-ul tau: DerbyS Motivul pentru care il propui la watch party: O comedie plina de actiune si cu actori iubiti de toata lumea (Chris Evans ce il joaca pe Captain America, Ana de Armas, Adrien Brody si came-ouri de la Ryan Reynolds aka Deadpool, respectiv alti actori din Marvel) Parere personala: Incepe putin "cringe-y" deoarece nu esti obisnuit sa il vezi pe Captain America fiind un bleg credul, dar imediat cum incepe actiunea te tine in priza pe toata durata filmului si chiar are momente extrem de amuzante Alte detalii: Se cunosc cei doi, personajul jucat de Chris Evans devine indragostit de o femeie (jucata de Ana de Armas), care e o agenta secreta si vanata de criminali. Cand Chris pleaca in alta tara sa o urmareasca, este prins intr-o aventura internationala pentru a salva lumea 1
Rata Posted March 9 Posted March 9 Salut @Derby Sunt complet PRO ideii , chiar daca eu nu am vazut filmul , m a atras complet modul in care l ai prezentat asa pe scurt si pe intelesul tuturor! Sunt de parere ca trebuie sa fie si cateva filme de comedie dar si cele Horror cum am precizat in propunerea mea acum cateva ore! Ca asa nu te plictisesti , mai schimbi scenariile, mai un film de comedie , mai un film horror , thriller, , actiune , filme politiste , istorice Consider ca o balanta intre toate aceste genuri de filme va fi perfecta pentru un watch party!!!!! Acum ramane sa vedem ce spun si ceilalti 🙂 1
420 Posted March 11 Posted March 11 Salut ! Chiar daca nu am vazut filmul, am mare incredere in recomandarile tale + castul este unul care mie persoanl imi place foarte mult deci din partea mea un mare PRO. 1
Recommended Posts