Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname-ul tau: Rata

Motivul pentru care il propui la watch party: Propun aceasta serie de filme horror deoarece consider ca ar fi un "must watch" pentru persoanele care nu au vazut filmele, mai ales daca sunt pasionati de  filmele horror. Chiar daca ar lua mai multe watch party uri sa terminam toate filmele eu consider ca merita sa acordam cateva seri!

Parere personala: Vazand aceasta serie de filme cam de vreo 2-3 ori pana acum , nu pot sa spun nimic altceva decat ca , de fiecare data cand revand filmele le vizionez cu acelasi entuziasm ca si cand ar fi prima data , felul in care actorii isi joaca rolul este unul fascinant , este ca si cum te-ar trage si pe tine in universul The Conjuring , te face sa te simti de parca tu esti cel bantuit 

Alte detalii: Sper sa fie luata in considerare propunerea , in rest detalii nu mai am fara sa dau spoiler la ce se intampla  🙂

• Congrats! 1
  • Love 1
Posted

@ButtaEu sunt PRO idee. Ar trebui sa mai propunem filme horror calitative, cred ca sunt cele mai bune de urmarit impreuna cu alte persoane (la egal cu filmele de comedie)

Posted

Într-adevăr, o serie de filme foarte reușită. Exact cum ai spus și tu, @Butta, actorii își joacă impecabil rolurile, iar poveștile din spate, bazate pe întâmplări adevărate, te fac să îți dorești cât mai multe continuări ale seriei.

Parcă apar din ce în ce mai puține filme horror care să se ridice la același nivel.

• Love 1
Posted

Salut !
Eu unul chiar daca sunt un "hater" notoriu cand vine vorba de filme de groaza, as fii dispus sa incerc sa urmaresc impreuna cu restul comunitatii seria aceasta. Am auzit doar lucruri de lauda la adresa ei si consider ca merita sa ii dau o sansa. Ai un PRO si de la mine.