Jump to content

Ghid cum se joaca corect harta Ancient pe CS2

Recommended Posts

Posted

Foarte util! Felicitari!

Posted

Foarte bine facut si util, multumim!

Posted

Bine structurat si foarte util !
Multumim.

Posted

Foarte bun ghidul, apreciam!

Posted

Super ghidul again, esti incredibil cat de multa munca depui si cate faci pentru comunitate si iti multumim !

Posted

Salut @Derby!

Ghidul tau despre Ancient este foarte bine structurat si usor de urmarit, chiar si pentru jucatori care nu sunt foarte experimentati pe harta (adica eu😂). Se vede clar ca ai experienta practica si ca nu te limitezi doar la teorie, ci explici lucrurile exact cum se joaca in realitate, ceea ce il face mult mai valoros.

Per total, este un ghid foarte bun, bine gandit si aplicabil imediat in joc, care poate ajuta multi jucatori sa joace Ancient mai corect si mai increzatori pe ei. Felicitari, e un topic foarte bun❤️

• Love 1
Posted

Salut @Derby !

Ghidul pentru Ancient este unul superb construit. Sunt de parere ca orice jucator de CS2 , nu conteaza skill ul si orele pe care le au in joc pot sa urmareasca si sa invete cate ceva din aceste ghid uri pe care le tot faci
Ghidurile tale in general sunt foarte player friendly, sunt aestetice, se vede ca esti un jucator care se bazeaza mai mult pe practicalitate decat pe  tactici pe o foaie de hartie ca sa zic asa!

Ghid uri in care ai depus munca, efort, poate si stres. Este de apreciat munca pe care ai depus-o pentru noi jucatori din comunitatea Fairside!

Multumim!

• Love 1
Posted

Salut Derby! vad ca ai revenit cu un nou ghid.
Un ghid dupa parerea mea foarte bine facut ca toate celelalte, usor de inteles si bine explicat. Smoke-uri, molly-uri si flash-uri foarte bine alese si usor de invatat.
Cu siguranta, ne va aduce multe winuri in plus, aratandu le ghidul prietenilor mei cu care ma joc. 

Nu numai eu iti multumesc dar si prietenii mei. 

Daca mai vrei si mai sunt harti pe care le stii, asteptam ghidul cu mare drag!

Posted

Foarte util ghidul, apreciam!