Derby Posted April 9 Posted April 9 Ieri (8 aprilie) au aparut oficial primele 2 episoade din ultimul sezon al serialului extrem de popular The Boys (trailer aici) Le-am vizionat in ziua lansarii si am decis sa fac un mic topic despre ele (spoiler-free) Actiunea incepe din prima dar inca avem momentele extrem de amuzante pe care le asteptam cu drag. Parodiile si satirele adresate societatii din ziua de azi sunt perfectly nailed (AI, guverne corupte, discursuri complet braindead cu acuzatii si dramatizari false cum fac americanii si asa mai departe) Totusi, majoritatea sezonului va fi plin de actiune si seriozitate, asa cum am vazut inca din primele episoade. Toata lumea incepe sa aleaga o tabara definitiva si sa lupte. Foarte foarte multe personajele principale o sa moara, stil Game of Thrones (thank god there's no plot armor). Inca din episodul 1 al sezonului final moare cineva care a fost personaj principal inca de la inceputul serialului. Momentan nu a aparut toata lumea in primele 2 episoade, dar va fi facuta legatura si cu spin-offul Gen V si vor aparea cu totii. Cel mai frica imi e de ultimul episod, prea multe seriale de top au avut final extrem de prost (Lost, Game of Thrones, Stranger Things etc) Momentan, abia astept reuniunea dintre actorii principali ai serialului Supernatural. Pe scurt, consider ca pana acum The Boys are o sansa reala sa devina top 3 seriale ever, in functie de finalul lui. Oricum a fost intotdeauna acolo sus, dar abia cand se termina va putea fi stabilit cu exactitate cat de bun a fost. Pentru cei ce nu stiu, The Boys este o satira perfecta a cliche-ului filmelor cu supereroi (totodata este si o satira a societatii in ziua de azi. Super serios, actorie geniala, tematici de actualitate, are si mult gore, nu e nimic "watered down". Plot-ul serialului este egal de genial, de aceea a devenit singurul lucru despre care se vorbea inca din primele episoade aparute). Pe scurt, imaginati-va un scenariu realist din ziua de azi, daca oameni random ar avea puteri si cam asta prezinta serialul. Coruptie, drama, conspiratii si asa mai departe, combinate cu un plot de razbunare din partea unor oameni normali fara puteri care vor sa doboare cei mai cunoscuti si puternici eroi deoarece sunt niste lasi falsi, criminali si asa mai departe. Are nota 8.6 pe IMDB, ceea ce este extrem de bine. Mai multe despre actorii principali puteti vedea in topicul cu trailerul sezonului 5, dar puteti cauta si pe IMDB. Sunt multi actori foarte cunoscuti si de calibru. O sa mai fac postari pe parcursul sezonului, deoarece va fi ceva complet insane si must-watch. Gore-ul combinat cu actoria de oscar si cu plotul ingenios te tin lipit de ecran, impreuna cu personajele pe care nu ai cum sa nu le adori. 1 1
Recommended Posts