Jump to content

CS2 G2 participa la IEM Rio 2026 fara IGL lor Hunter

Recommended Posts

Posted

Salut! Din pacate pentru fanii G2 capitanul echipei, Hunter, va lipsi de la IEM Rio 2026 si va fi inlocuit cu jucatorul tAk de la academia echipei (G2 Ares) pe durata turneului.

Motivul este cel al circumstantelor neasteptate, Hunter si-a rupt piciorul si il are in ghips. Probabil este in durere constanta si nu se poate concentra suficient cat sa isi conduca echipa intr-un mod eficient.

S-a simtit lipsa lui la primul meci, deoarece G2 erau cat pe ce sa piarda contra echipei Gentle Mates. Pe CT se descurcau super, dar la T-side se vedea clar lipsa unui capitan experimentat. tAk a jucat extrem de slab (nu stiu comms-urile si call-urile cum au fost, nu am vizionat meciul cu voice comms, ci l-am vazut oficial la ESL cu comentariile casterilor)

Totusi, nu tAk a facut IGL-ing in meci, ci SunPayus asistat de catre Nertz, dar la ce forma slaba are NertZ inca de lunile trecute de cand inca era la Liquid, e clar ca nu te poti baza cum trebuie pe el, deci toata presiunea era asupra lui SunPayus.

Astazi (14 Aprilie 2026), G2 va fi adus la ghilotina deoarece se vor duela cu Vitality la ora 16:00. Totusi, dupa ce pierd (nu daca), vor mai avea o sansa maine, luptandu-se contra castigatorii dintre 3DMAX si Liquid de astazi (ar fi interesant ca NertZ si Malbs sa se dueleze contra fostele lor echipe, adica sa fie G2 vs Liquid).

Va urma sa vedem cum decurge turneul si astazi.

• Starred 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...