Derby Posted April 21 Posted April 21 Salut! Intr-un anunt putin spus ciudat, The Game Awards au anuntat o adaptare live-action a unui film Elden Ring facut special pentru cinematografe IMAX, produs de catre compania A24 (cunoscuta pentru Iron Claw, Smashing Machine, Mindsommar, Moonlight, Ex-Machina, The Lighthouse, The Whale, Everything Everywhere All At Once, Civil War si multe altele). Scriitorii vor fi Alex Garland (cunoscut pentru scrierea jocurilor Devil May Cry si a filmelor 28 Days Later, 28 Years Later, Civil War, Ex Machina, Annihilation si Dredd) si George R. R. Martin (scriitorul cartilor si a primelor 6 sezoane Game of Thrones & jocul Elden Ring) Au fost anuntati deja primii actori principali din film. O parte din acestia, impreuna cu rolurile lor si alte productii de unde ii puteti recunoaste sunt: Cailee Spaeny - Melina - cunoscuta pentru Alien: Romulus, Civil War, Knives Out 3 si Pacific Rim 2 Nick Offerman - Dungeater - cunoscut pentru Parks and Recreation, Umbrella Academy, The Founder, Pam & Tommy si We're The Millers (filmul cu meme-ul "You guys are getting paid?") Peter Serafinowicz - Varre - cunoscut pentru John Wick 2, Guardians of the Galaxy, The Tick, How To Train Your Dragon 2025, Spy, The Gentlemen Jonathan Pryce - Sir Gideon Offnir - cunoscut pentru Game of Thrones, Pirates of the Carribean At World's End, 007 Bond Tomorrow Never Dies, The Two Popes, Taboo Emma Laird - Miquella - cunoscuta pentru 28 Years Later si Mayor of Kingstown Chiar sunt curios ce abominatie de film va fi si asta, dar actorii sunt foarte buni, scriitorii sunt buni iar compania A24 de obicei face filme destul de gritty si serioase, deci sunt sanse mari sa primim ceva de calitate. 1
420 Posted April 21 Posted April 21 Vreau sa incep prin a spune ca e un anunt care pe mine cel putin m-a luat complet pe neasteptate. Eu unul am jucat atat Elden Ring cat si DS3, Sekiro si putin din celelalte DS-uri. Avand in vedere ca (daca nu gresesc) Elden Ring are cele mai avansate'' animatii si efecte dintre toate, sunt extrem de curios cum vor reusii sa il faca. Stiu ca lumea cinematografica este extrem de avansata dar tot imi este greu sa cred ca vor arata atat de bine😅. Lore-ul este unul putin incurcat, iar personajele sunt extrem de unicate. La prima gandire, imi e foarte greu sa imi imaginez cum ar arata acestea intr-un live action. Totusi, sper din toata inima mea sa le iasa bine executia si sunt extrem de nerabdator sa vad trailerul. Consider ca inca de cand va aparea acesta, ne vom putea face o parere despre cat de reusit o sa fie intregul film. Chiar daca sunt un mare fan al jocului si eram la curent cu anuntul legat de film, nu stiam exact ce rol vor juca anumiti actori si de aparitia anumitor personaje precum Melina. Super topic si mersi de informatii !
Recommended Posts