Derby Posted April 27 Posted April 27 Salut! Stirea soc de astazi este semnarea oficiala anuntata de echipa BC.Game a superstar-ului Senzu, care abia a apucat sa joace cateva meciuri oficiale la turnee cu Passion UA dupa ce acestia l-au luat pe post de loan de la The MongolZ. Din pacate, semnarea lui inseamna ca MongolZ nu vor reveni cu cel mai periculos roster pentru Vitality (dovada o are Austin Major 2025). Din fericire, inseamna faptul ca BC.Game chiar are sanse foarte mari de Tier 1. S1mple si senzu in echipa, cu nocries ca sub/stand-in la IEM Atlanta 2026 ar trebui sa fie ceva extrem de watch-worthy. Chiar sunt curios ce echipa pregatesc BC.Game, daca semneaza cum trebuie si urmatorul jucator (nocries nu e oficial in echipa) si reusesc sa se scape si de krazy suficient de rapid, chiar au sanse imense macar de play-offs la PGL Singapore Major 2026. Multumesc pentru atentie! Sursa: https://www.hltv.org/news/44461/bcgame-announce-senzu-loan-signing 1 1
420 Posted April 27 Posted April 27 Super transfer facut de BC, parca e prima oara cand chiar aduc un jucator care este promitator. Din ultimele declaratii ale CEO-ului acestora reiese faptul ca incearca si aducerea lui frozen de la FaZe. Din cate am inteles au luat deja legatura cu el, dar acesta este in vacanta si inca vrea sa vada cum evolueaza situatia la echipa actualta. Asta chiar ar fii un transfer incredibil daca reusesc baietii de la BC.
Derby Posted April 28 Author Posted April 28 13 hours ago, 420 said: Super transfer facut de BC, parca e prima oara cand chiar aduc un jucator care este promitator. Din ultimele declaratii ale CEO-ului acestora reiese faptul ca incearca si aducerea lui frozen de la FaZe. Din cate am inteles au luat deja legatura cu el, dar acesta este in vacanta si inca vrea sa vada cum evolueaza situatia la echipa actualta. Asta chiar ar fii un transfer incredibil daca reusesc baietii de la BC. Am vazut si eu anuntul. Chiar sper sa reuseasca sa faca ceva "periculos". Frozen, senzu si s1mple cu un IGL capabil (also kick krazy ASAP) daca incep un grind din vara ar trebui sa ajunga macar la Stage 3 la Major in iarna lejer. Voi continua sa urmaresc situatia si discutam pe caz cand stim intregul roster BC.Game (Senzu nu e inca cumparat oficial, iar nocries e stand-in doar la Atlanta, nu au un 5th pe niciun alt turneu de dupa IEM Atlanta) 1
Recommended Posts