Jump to content

CS2 Rezultate Group Stage si calificarile Playoffs la BLAST Rivals 2026 Season 1

Recommended Posts

Posted

Salut!

In aditia topicurilor despre doborarea recordului echipei Vitality pe Dust2 de catre fut, respectiv eliminarea echipei FURIA de catre FaZe am decis sa fac un topic in care prezint rezultatele tuturor meciurilor din primele 2 zile ale turneelor, impreuna cu calificarile la Play-offs si eliminarile echipelor FURIA si FUT.

Turneul a avut loc cu doar 8 echipe. Asta inseamna ca 2 echipe au fost eliminate si 6 echipe au ajuns in Play-Offs, din care cele 2 echipe ce au castigat ambele meciuri din Group Stages au ajuns direct in semifinale.

La finalul topicului voi pune link la cateva meciuri cu highlights (GamerLegion vs FURIA, Vitality vs G2 si Navi vs FaZe, iar pentru FUT vs Vitality si FURIA vs FaZe consultati cele 2 link-uri de mai sus)

Meciurile din prima zi

Vitality 2-1 FUT (tabela de scor aici) - Acesta a fost un meci extrem de strans despre care am facut un topic separat pe care il puteti citi aici

G2 2-0 Astralis (tabela de scor aici) - Heavygod a rupt tot si a carat cu un rating de 1.52. Toata echipa G2 a avut rating verde inafara de Matys cu 1.03 si pur si simplu G2 nu a avut ce manca din Astralis. Nu prea sunt multe de zis in rest. Heavygod arata constant ca e un jucator extrem de bun.

Natus Vincere 2-0 FaZe (tabela de scor aici) - Sincer, a fost un meci mult mai apropiat decat se astepta lumea. A doua harta, Ancient, a fost castigata de Navi cu 13-11, un scoreline extrem de apropiat. Ca de obicei, pe frozen il doare spatele carand "echipa" ca nici nu o poti numi asa de obicei.

GamerLegion 2-1 FURIA (tabela de scor aici) - Dupa un 13-5 pentru FURIA si, surprinzator, un 13-5 pentru GamerLegion, cei de la GL au castigat un Mirage cu 13-10 pentru a-si asigura calificarea in Playoffs si i-a trimis pe FURIA la Loser's brackets, la un pas de eliminare. Ca de obicei, KSCERATO masterclass si molobot doarme (dupa un 1.89 extrem de dominant pe Inferno face 0.54 si dupa 0.66 la un 13-10, really?). PR a carat masiv cu rating 1.78 dar, surprinzator, Snax s-a trezit din "retirement" si unc status si a facut un 1.21 rating contra FURIA. 

Meciurile pentru calificarea directa in Semifinale

Vitality 2-1 G2 (tabela de scor aici) - Dupa un comeback extrem de nebun pe Mirage, Vitality a castigat harta 16-13. Apoi, G2 a pacalit un 13-11 pe Overpass. Dupa asa un meci, ne asteptam cu totii la o a 3-a harta extrem de intensa si apropiata. Vitality a avut altceva de spus cu un 13-3 "la misto" pe Dust2, asigurand a nu stiu cata semifinala consecutiva (aparent mai au un streak ce inca nu e doborat).

NaVi 2-0 GamerLegion (tabela de scor aici) - Iarasi o performanta a vietii pentru un jucator (wonderbot), dar si fara el Natus Vincere ar fi dominat total echipa GamerLegion. Au securizat semifinala intr-o performanta dominanta (cu putin de lifegame).

Eliminarile din turneu

FaZe 2-1 FURIA (tabela de scor aici) - Discutia despre meci se afla aici. Din pacate, cred ca FalleN nu mai castiga nimic pana se retrage. Zici ca au inceput toti sa trolleze (exceptie KSCERATO) de cand a anuntat ca la final de an pleaca.

Astralis 2-0 FUT (tabela de scor aici) - Din pacate, dupa lupta pe care au pus-o contra Vitality au fost trimisi pe de_airport de catre Astralis. Cu LauNX, lucrurile ar fi fost complet diferite. Totusi, HooXi 1.36 rating in 2026 e ceva ce nu credeam ca o sa vad. Probabil tot lifegame, si mai mult ca sigur daca era washed ca de obicei am fi avut un 3rd map decider, dar nu e garantat ca il si castiga FUT. Cand revine LauNX dupa problemele de sanatate, mai mult ca sigur vor domina din nou ca echipa intreaga.

Meciuri interesante ce ar merita vizionate

Pe langa FaZe vs FURIA si FUT vs Vitality la care am pus link-urile in topicurile lor speciale (aici si aici), mai puteti viziona urmatoarele highlights la meciuri suficient de entertaining:

Multumesc pentru atentie! Enjoy!

• Love 1
  • Maximum Rate 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...