Jump to content

CS2 Rezultate Semifinale BLAST Rivals 2026 Season 1

Recommended Posts

Posted

Hello!

Se pare ca am avut dreptate cand am spus ca FaZe vs G2 a fost meciul turneului. Au avut loc semifinalele si sincer, au fost cam boring si dezamagitoare, cu cateva exceptii mici.

Fara a o mai lungi, mai jos aveti rezultatele si niste descrieri pe scurt (maxim GamerLegion vs Vitality pe Overpass merita vazut, dar in rest a fost cam degeaba toata semifinala).

Navi 2-0 FaZe

Pai doar nu se putea FaZe sa faca choke de nicaieri? Tabela de scor aici. Pur si simplu nu am cuvinte, s-a inceput puternic pe Dust2 cu un 3-0 pentru FaZe si de acolo 13-5 pentru Natus Vincere. Pur si simplu nimic nu functiona, toate call-urile de pe Terro erau de 2 lei, nu se tragea, broky da flick cu awp si schimba pe bomba cand sa traga si alte nebunii. A fost 7-5 pe prima jumatate pentru Navi si FaZe avea runda de pistoale pe CT garantata... 2 oameni push top mid din lung, ii prind pe 3-4 din Navi cu spatele la ei pe mid/xbox si ghici ce? Desi cei de la navi stateau pe loc cu crouch, cumva ratam toate gloantele pe ei pana cand se intorc si ne omoara pe amandoi. De acolo a fost adio harta pur si simplu, nu au mai miscat nimic FaZe. Si baietii de 5k pe Premier trageau mai bine.

Pe Ancient, FaZe a facut un comeback foarte frumos (11-9 daca nu ma insel), iar spre final au avut ghinion masiv cand makazze face run and gun full blind si omoara 2 oameni din fuga prin smoke si dupa FaZe a decis sa arunce 2 runde la gunoi si sa le ofere easy win la Navi fara harta decisiva. Niste decizii mai rele de execute, post-plant, tras si tinut unghiuri nu am mai vazut de la ultimul turneu la care a participat Liquid.

Vitality 2-0 GamerLegion

Tabela de scor aici. Rezultat complet expected, Vitality efectiv a sters pe jos cu GamerLegion pe prima harta (13-1 gata in vreo 10-15 minute maxim). Incepea la 23:30 si eu am intrat la 23:50 si deja se juca Overpass gen era gata si pauza de dupa harta...

Pe Overpass au reusit GamerLegion sa depuna un efort extrem de impresionant si hypex a facut play-urile meciului (acel 1v2 pe A-site la cateva secunde ramase din runda cu noscope si dupa flick pe cutii a fost chefs kiss, dar a avut multe highlighturi)

Snax iarasi a jucat extrem de bine, din nou, spre surpriza tuturor a avut 1.26 rating. Au castigat si runde deagle only fara utilitati cu nist onetapuri extreme.

GamerLegion au ajuns primii la 12 runde si pur si simplu au aruncat meciul cu un 2v1 jucat mai rau decat silverii (parca Snax si hypex vs FlameZ pe B). Nu are rost sa il explic, sigur apare pe clipul de highlights, absolut ridicola runda si dupa au pierdut 16-14 in Overtime ca pur si simplu au dat choke (dar oricum, sa fim seriosi, pe a 3-a harta, daca se juca, Vitality iar stergea pe jos cu GamerLegion orice faceau)

Link highlights meci:

Multumesc pentru atentie! Enjoy!

• Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...