RĂDUCU Posted May 3 Posted May 3 Stranger Things este un serial TV american de tip science-fiction, horror și dramă, lansat în 2016 pe platforma Netflix și creat de frații Duffer. Serialul combină elemente de mister, acțiune și supranatural, devenind rapid unul dintre cele mai populare seriale din lume. Despre serial Acțiunea are loc în orașul fictiv Hawkins, unde dispariția unui băiat declanșează o serie de evenimente misterioase. Pe parcurs, prietenii săi descoperă experimente secrete, o lume paralelă periculoasă și o fată cu puteri speciale numită Eleven. Personaje principale Eleven – fată cu abilități telekinetice Mike Wheeler – liderul grupului de prieteni Dustin Henderson – personaj carismatic și amuzant Lucas Sinclair – prieten loial și curajos Jim Hopper – șeriful orașului Joyce Byers – mama lui Will Informații generale Gen: sci-fi, horror, mister, dramă Perioadă difuzare: 2016 – 2025 Număr sezoane: 5 Platformă: Netflix Creatori: Frații Duffer De ce merită văzut Stranger Things este apreciat pentru: atmosfera inspirată din anii ’80 povestea captivantă și plină de mister dezvoltarea foarte bună a personajelor combinația reușită între horror și emoție Serialul a devenit un adevărat fenomen global și a influențat cultura pop modernă. Concluzie Stranger Things este unul dintre cele mai populare seriale din ultimii ani, fiind o alegere excelentă pentru fanii genului supranatural și mister. 1 1
Derby Posted May 3 Posted May 3 @RADUCUMa bucur ca ai facut topic despre acest serial! Cu ajutorul lui, Millie Bobby Brown a ajuns o actrita celebra, iubita de multi fani si in special in top 5 actrite preferate a adolescentilor. A ajuns sa joace in propriul spinoff Sherlock, Enola Holmes si in filme precum Godzilla. Ea s-a casatorit cu fiul rockstar-ului Bon Jovi pe care l-a cunoscut tot multumita serialului Stranger Things. Pe langa ea, majoritatea actorilor din acest serial s-au lansat in Hollywood direct sus in top cu milioane de fani si o gramada de roluri importante, exemple fiind Joseph Quinn (actorul lui Eddie Munson, cu roluri principale in Fantastic 4, Gladiator 2, A Quiet Place), Joe Keery care si-a lansat si cariera in muzica, respectiv Sadie Sink, care a ajuns sa fie fancasted cu forta in zeci de filme, in special in Spider-Man atat de mult incat producatorii i-au oferit un rol in Spider-Man: Brand New Day, nu ii stim inca rolul dar probabil ca Spider-Girl sau Jane Grey (Dark Phoenix din X-Men). Finn Wolfhard a ajuns si el peste tot, cu roluri in IT, Ghostbusters, Pinocchio si Addams Family. Pe langa acestia, ce nu am vazut sa mentionezi este faptul ca au interpretat roluri principale 3 legende in hollywood: Bob Newby - jucat de Sean Astin (Sam din trilogia Lord of the Rings si Mikey din Gooners, pe langa alte aproape 200 de filme si seriale) Jim Hopper - interpretat de David Harbour (Hellboy in reboot si Red Guardian in Thunderbolts, Black Widow pe langa roluri in Suicide Squad, Equalizer, Extraction, Banshee, Green Hornet si Snitch) Joyce Byers - actrita fiind Winona Ryder (Alien, Star Trek, Dracula, Beetlejuice, Black Swan) Eu personal cand a aparut eram mic si renuntasem dupa primul sezon fiindca sincer, mi se parea copilaresc desi aveam vreo 14-15 ani. Dupa ce am mai crescut putin, am revenit la el si l-am terminat. Clar sezoanele 2-4 sunt cele mai bune (in special sezonul cu Eddie Munson, nu mai stiu daca a fost 3 sau 4). M-am reapucat si m-am uitat special pentru cei 3 actori colorati cu turcoaz de mai sus. Mai stiu destul de multa lume care a inceput sa se uite la serial pentru ei si a ramas pentru ca era entertaining. Ultimul sezon, din pacate, a cam fost un dumpster fire, dar cam toate serialele au problema asta de a isi strica "legacy-ul" dand cu batul grav, ori la ultimul sezon cu totul, ori stricand doar finalul serialului. 1
Recommended Posts