Derby Posted May 4 Posted May 4 Salut! Asa cum o spune si titlul, este doar un zvon, dar KRL_STREAM a raportat faptul ca Envy i-a cautat pe 3DMAX sa le cumpere rosterul. Zvonul vine in urma faptului ca 3DMAX cauta sa renunte la Counter-Strike cu totul si sa isi predea echipa altei organizatii. Ozzny_CS2 a repostat zvonul si de obicei ce posteaza Ozzny este legit, confirmat in backstage etc. El a inceput cu Karrigan la Falcons, pana sa raporteze si HLTV zvonul si apoi sa il confirme. Tot Ozzny a oferit aproape toate insider info-urile posibile si imposibile pana sa fie confirmate oficial. Foarte rar da gresi omul. Eu chiar mi-as dori sa revina Envy pe scena CS2, dar as dori sa o faca ori cu un alt roster, ori sa inlocuiasca niste jucatori, deoarece 3DMAX este hit or miss super grav. Ori joaca super bine, ori joaca mai rau ca Liquid ceea ce spune multe. Multumesc pentru atentie! Am facut topicul mai mult pentru a va cere feedback. Voi ce parere aveti in legatura cu acest zvon? Daca ar fi adevarat, cum v-ati simti cu ideea asta? 1
RĂDUCU Posted May 4 Posted May 4 Sună interesant zvonul, mai ales că Envy chiar ar avea nevoie de un comeback în CS2. Totuși, dacă iau rosterul 3DMAX exact așa cum e, nu știu cât de mare ar fi upgrade-ul… sunt destul de inconstanți, cum ai zis și tu. Pe de altă parte, dacă Envy vine cu un plan serios și face câteva schimbări inspirate, ar putea ieși ceva decent. Ar fi fain să vedem din nou organizația pe scenă, dar contează mult cum construiesc echipa, nu doar să preia un roster și atât.
Recommended Posts