Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

Despre serialul The Boys puteti afla mai multe aici. Gasiti detalii despre serial, trailer si actorii principali (legende precum Karl Urban) pe acel link, unde am prezentat personal serialul.

Fenomenul global va deveni al 3-lea serial din istorie al carui episodul final va fi lansat in cinematografe (pe langa Stranger Things si ultimul episod din sezonul 8 al Walking Dead desi teoretic nu a fost ultimul episod din TWD pana la urma). Trebuia si Game of Thrones sa fie difuzat in cinematografe dar cred ca ne amintim cu totii ce shitshow a fost ultimul sezon, deci mdap...

Episodul final va fi disponibil in 4DX si doar in ziua lansarii ultimului episod pe Amazon Prime Video.

Din ce am inteles, initial era vorba ca doar in SUA sa apara la cinematografe, dar din ce am auzit deja Canada si UK au luat initiative pentru a il lansa si ei in cinematografe (doar Canada a confirmat oficial momentan).

Asadar, exista o speranta ca si la noi va fi lansat, doar in orasele mari (Timisoara, Bucuresti, Cluj si Constanta) la 4DX, sau la general in orasele care au si sali 4DX.

Eu unul sper ca pot vedea finalul la cinematografe, este unul dintre cele mai geniale seriale create vreodata, TOP 5 lejer.

Multumesc pentru atentie!

• Love 1