Jump to content

Recommended Posts

Posted

Introducere

FilmulBadBoysRideorDie2024Fairside.thumb.jpg.aab2ed02240cde6381fd2d68ebd7758c.jpg

Bad Boys Ride or Die este al patrulea film din seria Bad Boys si a fost lansat in 2024. Will Smith si Martin Lawrence revin din nou in rolurile lui Mike Lowrey si Marcus Burnett, iar filmul continua povestea inceputa in Bad Boys For Life. Productia pastreaza stilul clasic al seriei cu foarte multa actiune, explozii, urmariri si momente amuzante.

Detalii despre film

Informatii generale

• Titlu original: Bad Boys Ride or Die
  • An lansare: 2024
  • Gen: Actiune, comedie, crime
  • Regizori: Adil El Arbi si Bilall Fallah
  • Durata: aproximativ 115 minute
  • Tara: Statele Unite ale Americii

Filmul a fost foarte asteptat de fani si a continuat succesul obtinut de Bad Boys For Life.

Povestea filmului Bad Boys Ride or Die

Acuzatiile impotriva lui Captain Howard

Povestea incepe dupa ce fostul lor sef, Captain Howard, este acuzat ca ar fi avut legaturi cu cartelurile de droguri. Mike si Marcus nu cred aceste acuzatii si decid sa afle adevarul.

Mike si Marcus devin vanati

In timpul anchetei, cei doi detectivi ajung sa fie urmariti chiar de autoritati. Astfel, Mike si Marcus trebuie sa fuga si sa demonstreze nevinovatia fostului lor sef in timp ce incearca sa supravietuiasca.

Haos total

Pe parcursul filmului apar multe confruntari, explozii si scene de actiune foarte intense. Povestea devine din ce in ce mai periculoasa, iar cei doi detectivi trebuie sa aiba incredere unul in altul mai mult ca niciodata.

Personajele principale

Mike Lowrey

Mike continua sa fie liderul echipei si omul care intra primul in actiune. In acest film este mai atent si mai responsabil fata de trecut.

Marcus Burnett

Marcus ramane partea amuzanta a filmului. El are multe replici funny si momente exagerate care fac atmosfera mai relaxata chiar si in scenele tensionate.

Captain Howard

Chiar daca personajul nu mai este prezent direct, el joaca un rol important in poveste prin mesajele si investigatia lasata in urma.

Antagonistii

Filmul introduce noi personaje negative implicate in coruptie si trafic de droguri. Acestia incearca sa ii elimine pe Mike si Marcus pentru a ascunde adevarul.

Relatia dintre Mike si Marcus

Relatia dintre cei doi detectivi este din nou unul dintre punctele forte ale filmului. Glumele, certurile si momentele emotionante dintre ei fac seria Bad Boys atat de populara.

Scene memorabile din Bad Boys Ride or Die

Scenele de urmarire

Filmul are multe urmariri spectaculoase filmate intr-un stil modern si foarte rapid.

Luptele si exploziile

Michael Bay nu este regizorul acestui film, dar stilul exploziv al seriei este pastrat foarte bine.

Finalul

Ultima confruntare este intensa si plina de actiune. Finalul lasa loc pentru posibilitatea unui nou film in viitor.

Impactul filmului

Bad Boys Ride or Die a avut succes la cinema si a demonstrat ca publicul inca iubeste aceasta serie. Fanii au apreciat faptul ca filmul pastreaza combinatia dintre umor si actiune.

De ce merita vazut Bad Boys Ride or Die

Filmul este foarte bun pentru cei care au urmarit toate partile Bad Boys. Actiunea este moderna, iar relatia dintre Mike si Marcus continua sa fie foarte entertaining.

Concluzie

Bad Boys Ride or Die continua foarte bine povestea seriei si arata ca Mike si Marcus sunt inca una dintre cele mai tari echipe din filmele de actiune. Filmul ofera exact ce asteapta fanii: explozii, urmariri, glume si scene intense.

Sursa informatii:

• IMDb
  • Wikipedia
  • Rotten Tomatoes
  • TMDB
  • Vizionarea filmului

Sursa imagine:

• IMDb
  • Congrats! 2
Posted

@Luca Ai prezentat superb intreaga serie!

Primele le-am vazut cand eram mic si m-am bucurat enorm cand am vazut ca reinvie seria, cu atat mai mult cand am vazut part 3 si am vazut ca este si de o calitate ridicata.

Poate asa o sa afle si mai multa lume despre serie, sunt tare fericit ca mai este cineva fan al unei "francize" cu Will Smith, mai ales dupa cat hate a primit cu palma data la Oscar... 

Felicitari, tine-o tot asa!

• Thanks 1
Posted

Palma meritata :)))))