Derby Posted May 13 Posted May 13 Salutare tuturor! Valve a facut un update imens la Steam Marketplace, care, desi este in beta, deja arata super promitator. In primul rand, cel putin dintr-un test scurt pe care l-am facut, pare ca lagul, delayul si toate sutele de erori care erau prezente in ultimul timp au fost rezolvate. Se incarca la secunda, e foarte responsive si placut de utilizat. In al doilea rand, aduce foarte multe lucruri noi in special pentru fanii Counter-Strike 2 (si la general, skinuri). Este un mare pas spre bine si spre "reinvierea" Steam Marketului, cel putin pe partea de CS trading. Acum, pagina seamana cu un fel de csfloat, dupa cum puteti vedea si in pozele de mai jos: De asemenea, acum Steam iti genereaza automat un preview al skin-ului cu float-ul pe care il are, fara sa mai trebuiasca sa deschizi jocul pentru a da inspect: Pentru mai multe detalii puteti viziona si clipul de mai jos: Overall, Valve aduce o schimbare foarte ambitioasa care pare a fi doar inceputul incurajarii playerbase-ului sa revina la tradingul clasic de unde au plecat. Daca implementeaza si restul sistemelor de pe site-urile de trading sau ceva similar cu ele, mai mult ca sigur vor muri multe din aceste site-uri dubioase si tot Steam va fi baza. Mi se pare un obiectiv superb, securitatea cea mai buna tot pe Steam este. Cam tot ce au site-urile de trading deja Steam planuieste sa inlocuiasca. Singurul lucru de care nu s-a spus si nu prea il vad intamplandu-se este sa nu poti da cash-out inapoi pe card la bani. Cred ca asta va fi singurul feature care va ajuta la supravietuirea a probabil 2-3 celor mai bune site-uri de skinuri. Lumea de multe ori doreste sa isi vanda cutitele, agentii, manusile etc pentru a isi recupera banii pe card, nu pentru a ii reinvesti pe Counter-Strike, alte jocuri sau la general pe Steam Store. Multumesc pentru atentie! 1 1 1
Recommended Posts