Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare din nou!

Tot astazi, la PGL Astana 2026, a fost un meci foarte asteptat intre echipele G2 si Monte, la fel ca in meciul cu MongolZ si Aurora Gaming, si aici s-a jucat sub presiune constanta, cine pierdea pleca acasa, si cine castiga se califica in playoff.

Cei de la Monte, au vrut sa faca o figura frumoasa, dar G2 au fost prea puternici pentru ei si nu le-au dat nicio sansa spre victorie de aceasta data.

Detalii despre meci:

• G2 i-au batut pe cei de la Monte cu scorul general de 2-0.
  • Pe prima harta, Ancient, G2 i-a spulberat pur si simplu cu scorul de 13-2. Monte n-a inteles nimic din ce i-a lovit.
  • Pe a doua harta, Dust2, Monte a incercat sa se miste un pic mai bine, dar tot n-a fost destul. G2 a castigat usor cu scorul 13-4.

Intr-un final, G2 a ajuns in sferturi, iar Monte va pleca acasa.

Pentru cei ce vor sa vizualizeze highlight-urile de la meci, le pot vizualiza aici: Monte vs G2

P.S: Atatea informatii am reusit sa spun, deoarece nu am avut destul timp sa vizualizez meciul de pe toate hartile, but multumesc pentru atentie!

• Congrats! 1
Posted

Super topic @rudy, eu unul nu am apucat sa vad meciul deci chiar aveam nevoie de un scurt rezumat. Ma bucur sa vad ca G2 continua ascensiunea in forma. Eu unul am crescut cu era in care G2 se batea pentru titluri si aveau o echipa de super staruri franceze, mi-a parut foarte rau sa vad ca pe parcursul anilor au fost intr-un declin continuu.