Derby Posted May 14 Posted May 14 Salutare tuturor! Cum am spus si aici, ieri au avut loc ultimele calificari la IEM Atlanta 2026 Play-offs, respectiv meciurile care stabileau ce echipe au direct semifinala garantata. Aici o sa vorbesc despre meciurile de la Upper Brackets care stabileau echipele din semifinale. Despre meciurile de eliminare am vorbit in topicul la care este hyperlink mai sus. O sa discut si despre bracketul de la Play-offs, care este pe putin spus dureros. Group A BetBoom 2-1 paiN (tabela de scor aici) - Echipa asta a reusit cumva sa ii bata pe Vitality. Echipa care se chinuie contra paiN. Primul meci pacalit 13-11 la noroc imens, apoi pierd 13-6 a doua harta si apoi castiga decisiva 13-5. Din ratinguri se vede clar ca a fost mai mult 3v2 pentru BetBoom, insa daca vsm dadea catusi de putin mai mult drumul la brate sa nu aibe 0.58 rating pe toata seria de 3 harti, sincer BetBoom nu cred ca mai castigau nimic. Ma bucur ca snow a fost humbled totusi, prea a avut gura mare si a fost arogant la IEM Atlanta pana la acest meci. Iar acum, rating rosu, locul 4, toate cele. The usual, pe scurt, ca nici la cele doua major-uri din 2025 nu a facut mai nimic. BetBoom sunt in semifinale. Group B Legacy 2-1 Natus Vincere (tabela de scor aici) - Meciul surpriza, care sincer merita vazut. Legacy a castigat prima harta (Inferno) 13-11 la limita, apoi dupa ce au pierdut 13-8 pe Ancient au intors seria si au dominat complet pe harta decisiva, Dust2, cu un castig de 13-6 care le-a asigurat faptul ca se vor juca in semifinale. Un meci in care, din nou, o data in viata, wonderbot a facut ceva si a fost top rated. Sa ai 1.41 rating cu lifegame si sa pierzi in halul asta contra Legacy cand voi ii desconsiderati atat de rau si spuneti ca doar voi ii puteti bate pe Vitality, trist. Pana acum Vitality au pierdut contra Falcons si BetBoom in 2026 iar Navi a fost mai mult dominata de catre Vitality decat meciuri stranse (exceptie primele 2 harti ultima finala, ca a 3-a harta a fost ca si cum Vitality se jucau contra persoane AFK). Vizionati mai jos highlights din acest meci: Play-offs Bracket Ei bine, mai jos vedeti poza cu bracketul final Eu din ce stiu, Vitality nu trebuia sa ii aibe tot pe BetBoom in semifinale, ci abia in finale sa se mai intalneasca (daca ajung acolo). Adica daca sunt pe Group cu tine, trebuia sa te intalnesti cu 2 din echipele din celalalt Group. In fine, oricum Vitality si Navi si-au asigurat faptul ca se elimina din prima si vor avea echipe precum BetBoom si ori GamerLegion, ori paiN peste ei in clasament (Legacy este o echipa buna, desi inconsistenta. Cine nu vrea sa accepte asta probabil e doar hater al lui dumau si tipetele lui care sunt uneori exagerate). Spun ca si-au asigurat ei personal faptul asta deoarece au pierdut contra BetBoom, respectiv Legacy, in loc sa isi asigure semifinalele din prima. Va fi masacru, pe scurt. Sincer, poate prin ceva miracol castiga Legacy turneul, nu ar fi rau 🙂 Multumesc pentru atentie! 1
420 Posted May 14 Posted May 14 Trist sa o vad pe NAVI pierzand cu Legacy, la fel de trist si deranjant sa vad ca fix in meciurile in care joaca Wonderbot, nu sunt in stare ceilalti sa joace sau sa fie pe aceeasi lungime de unda. In acelasi timp consider ca NAVI acum sunt foarte dependenti de forma lui Makaze, avand in vedere ca usor usor pare ca acesta va ajunge in tot sensul cuvantului star player-ul lor. Eu unul inca consider ca NAVI are nevoie de o schimbare care trebuia facuta de ceva timp deja. Inlocuirea lui Aleksi cu un jucator mai puternic si trecerea lui IM pe rolul de IGL. Avand in vedere ca NAVI este foarte inconstanta si se stie ca B1t este dorit de multe echipe in pricipal de Falcons, nu prea ii vad intr-o situatie buna in viitorul apropiat. 1
Derby Posted May 14 Author Posted May 14 @420si sa nu uitam ca b1t inca din decembrie tot vorbea de plecat, optiuni la alte echipe etc. Aveau sansa perfecta sa faca niste invarteli cu Senzu, dar asta este, s-au zgarcit fata de Passion UA. Consider ca si wonderful trebuie scos, nu doar aleksi, daca vor sa fie de calibru cu adevarat. 1
Recommended Posts