Derby Posted May 16 Posted May 16 Salutare tuturor! Asa cum a postat si colegul meu @420, Vitality a pierdut contra Navi in sferturi la IEM Atlanta 2026, asadar pierzandu-si numarul de aparitii consecutive in semifinale. Au ajuns sa aibe 21 de semifinale consecutive, doborand recordurile echipei Astralis (Astralis avea intreg top 3-ul la acest record, cu 19, 11 si respectiv 10 semifinale consecutive). Se vede cat de dominanta este aceasta echipa. Mi-am spus gandurile legate de meci aici, in topicul genial facut de catre colegul meu 420. Poate ca Vitality s-a lasat putin de treaba, dar ma gandesc ca vor lua lucrurile in serios pentru Major. Navi se asigura ca Vitality isi pierde si acest streak. Cam toate streak-urile active pe care le avea Vitality le-a pierdut in ultimile turnee, din care toate erau la recorduri inafara de winstreak (recordul lor fiind oprit de catre Legacy anul trecut la Austin Major 2025 si de atunci neajungand aproape de 30+ victorii consecutive, nici la bo3 nici la meciuri in general bo1/3/5). Sunt curios daca chiar e inceputul sfarsitului sau doar e nevoie de multa odihna fiindca au fost suprasolicitati in ultimul timp Vita. Multumesc pentru atentie! 1 1
Recommended Posts