Derby Posted May 16 Posted May 16 Salutare tuturor! Am vrut doar sa anunt faptul ca harta Cache ar succes maricel pe Faceit si statisticile sunt vizibile de cateva zile, postate oficial de catre conducerea platformei. Statistica o puteti vedea aici: https://www.instagram.com/faceitcs2/p/DYPz48ZjkKB/ Doar cele mai de baza harti (Dust2, Mirage, Ancient si Anubis) sunt peste Cache, iar Inferno este foarte apropiata ca procentaj de harti jucate. Overpass, ca de obicei, most hater, cum am spus, oricum a fost doar placeholder la Cache, sa speram ca asta ramane planul, sa zboare la final de sezon. 1
420 Posted May 17 Posted May 17 Hm intr-un fel sunt surprins ca nu are totusi un procentaj mai mare, pentru cat de mult a fost asteptata si ceruta de catre comunitate. Insa trebuie luat in calcul faptul ca jocul si-a pierdut multi dintre jucatorii vechi si a dobandit aproximativ la fel de multi noi. Cu toate astea in calcul sunt de acord cu tine si consider ca este un succes adaugarea acesteia. Este deranjant ca cei de la Valve nu au putut sa faca si el la fel cu adaugarea mapei pe premier. Inteleg ca probabil sezonul viitor o sa fie dar... nu stiu mi se pare aiurea adaugarea in alte moduri de joc si nu acolo. Remake-ul este unul interesant, cand joci pe ea se simte clar ca este Cache mape pe care multi o iubim, dar in acelasi timp se simte si ca ceva foarte nou desii nu are schimbari majore. Eu unul chiar daca nu sunt cel mai mare fan cand e vorba de chestii "noi" sau "schimbari" consider ca ce au facut cu Cache chiar e ceva fresh.
Recommended Posts