420 Posted May 20 Posted May 20 Salut ! Am ajuns la finalul calificarilor Esports World Cup (EWC) 2026 pentru regiunea noastra, EMEA. Meciurile decisive s-au incheiat, iar acum stim cu exactitate care sunt echipele ce ne vor reprezenta la Main Event-ul din Riyadh. Iata deznodamantul meciurilor finale de pe tablou: Qualification Match (Finala Upper Bracket) G2 vs. KC (3-0) Meciul mult asteptat dintre G2 Esports si Karmine Corp a decis prima echipa calificata. G2 a dovedit inca o data valoarea uriasa pe care o are in regiune, dominand categoric seria. Au castigat cu un 3-0 curat, fara sa lase vreo sansa celor de la KC, si si-au asigurat primul bilet direct catre EWC 2026. In bracket-ul inferior am avut parte de batalia finala pentru supravietuire si pentru a doua sansa la calificare. Round 5 (Meciul de supravietuire): NAVI vs. MKOI (0-2) MAD Lions KOI a trecut fara prea mari emotii de Natus Vincere, eliminandu-i pe acestia din urma din competitie si avansand catre meciul decisiv impotriva echipei cazute din Upper Bracket. Era previzibil avand in vedere ca acestia au mult mai multa expeirenta decat echipa foarte tanara a celor de la NAVI. Lower Bracket Qualification Match (Meciul pentru al doilea bilet): KC vs. MKOI (3-1) Karmine Corp s-a regrupat excelent dupa infrangerea severa suferita in fata lui G2. Intr-o serie foarte tensionata impotriva celor de la MKOI, KC a reusit sa se impuna cu 3-1, obtinand astfel cel de-al doilea si ultimul bilet catre Riyadh disponibil din aceste calificari. Concluzii Asadar, G2 Esports si Karmine Corp sunt cele doua echipe care vor reprezenta regiunea EMEA la Esports World Cup 2026, asa cum am prezis inca de la primul topic facut de mine despre aceste calificari. G2 a avut un parcurs absolut impecabil pe toata durata calificarilor, in timp ce KC a demonstrat o rezilienta fantastica, reusind sa isi asigure calificarea prin Lower Bracket dupa un dus rece in finala Upper. MKOI a luptat onorabil, facand o cursa excelenta in Lower Bracket, dar s-a oprit la un singur pas de marele premiu.
Recommended Posts