Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !
Ieri a avut loc prima zi de playoff-uri la Majorul de Rocket League din Paris. Echiple ce au resuit sa treaca de faza grupelor de pe locurile 2, respectiv 3, au ajuns in acest lower bracket si se infrunta inca din prima zi pentru supravietuire. Voi face o scurta prezentare a rezultatelor si ce urmeaza astazi sa se intample.
Lower Bracket Round 1:

• NRG vs Furia (2-4)
    Cred ca se poate spune ca a fost cel mai mare upset din aceasta runda de meciuri, NRG a aratat dezamagitor, foarte multe overcommit-uri si greseli de comunicare intre coechipieri.
  • Twisted Minds vs FUT (4-1)
    Chiar daca Justin a jucat fenomenal pentru cei de la FUT, nu a fost indeajuns sa il doboare pe MonkeyMoon si baietii sai, FUT nu a aratat rau deloc, mi-a parut rau de eliminarea lor.
  • Vitality vs NIP (4-0)
    Chiar daca Exotik in continuare face greseli pe care le-am vazut si in grupe, de data asta diferenta intre echipe a fost mult prea mare ca sa conteze. Nicio sansa pentru cei de la NIP, dominare totala.
  • SSG vs MIBR (4-2)
    Meci strans, cei de la MIBR a avut speranta pana in ultimul moment, dar nu a fost indeajuns. SSG au ramas calmi si au reusit sa inchida seria.

In Lower Bracket Round 2 vor urma urmatoarele meciuri:

• Furia vs Twisted Minds
  • Vitality vs SSG

Va incepe si Upper Bracket-ul, acolo se intalnesc:

• KC vs Gentle Mates
  • Man. City vs Shopify Rebelion

Voi incerca sa va tin la curent cu toate rezultatele 😁!

• Love 1
Posted

Mie personal mi se pare foarte interesant si entertaining sa privesc la scena unui alt joc esports inafara de cel pe care activez constant (CS2) si sa vad ce diferente mari sunt la TOP cand vine vorba de aceleasi organizatii.

EWC (esports world cup sau de la ce vine prescurtarea) este super entertaining atunci cand nu exista organizatii cu cate 3-4-5 jucatori/echipe per joc sa "farmeze puncte" deoarece vezi cu adevarat daca organizatia se focuseaza pe un singur joc sau doresc sa fie de temut pe toata scena esports 🙂 

Am ramas obisnuit de Vitality top 1 si cand vad Lower Bracket ma mira (egal cu Gentle Mates sa fie pe Upper Bracket). Cloud9 demult a iesit din CS si era inconsistent pe cand in Rocket League a dominat multi ani cu Squishymuffinz, daca nu ma insel.

• Like 1
Posted

Da scena este foarte diferita, surprinzator e un joc in care toate regiunile sunt implicate aproximativ la acelasi nivel. Sa iti dau o informatie amuzanta poate pentru tine venind strict de la cs @Derby, Falcons este una din echipele bune (nu au ajuns la Major-ul asta, se intampla), este formata din 2 Baieti din Arabia Saudita si un Marocan, complet diferit fata de CS, in scena de la Rocket League au investit in dezvoltarea locala. Mie mi se pare ceva fascinant cat de diferit pot sa actioneze aceeasi organizatie doar ca la jocuri diferite