Derby Posted May 24 Posted May 24 Salutare tuturor! CS Asia Championship 2026 a fost plin de surprize: BC.Game aproape a castigat primul meci contra Falcons (pierdut 13-11) si apoi n-au miscat nimic contra paiN pentru a fi eliminati Tyloo i-a dominat pe Mouz cu un 13-7 in opening match M80 aproape a castigat contra Falcons (pierdut 19-15 si 13-11) desi abia un jucator a avut la limita peste 1 rating MIBR i-a distrus pe Parivison cu 13-6 si 13-4 si au avut semifinala garantata din group stage B8 i-a invins pe MongolZ Parivision au fost eliminati de catre MongolZ intr-un meci onesided, fara a mai ajunge in Play-Offs Legacy i-a dominat pe Falcons in finale Dastan versus nota Mortal Kombat (plus alte situatii interesante de "duele" intre coechipieri) Acum, cred ca surpriza cea mai mare a fost faptul ca dupa ce Falcons au pacalit la limita prima harta (13-11 pe Nuke) au fost complet dominati pe urmatoarele 3 de catre Legacy care castiga al doilea an consecutiv trofeul CAC. latto a primit MVP, spre mirarea nimanui, omul a fost demon tot turneul, un singur meci mai slab a avut 0.82 rating si in rest doar peste 1.25 rating. Mouz a luat locul 3 intr-un deathmatch castigat 13-3 si 13-1 contra MIBR, in care jL a avut 1.77 rating in ultimul lui meci ca si loan la Mouz (nu stim inca daca va deveni oficial parte din roster dupa Major, dar la Major brollan ar trebui sa joace). Voi ce parere aveti despre acest turneu? Eu acum sunt sigur ca Legacy vor fi un dark horse periculos la Major. 1
Derby Posted May 24 Author Posted May 24 Se poate viziona meciul mai jos ("Highlights", desi arata majoritatea meciului): 1 1
robertK666 Posted May 24 Posted May 24 Chiar a fost unul dintre cele mai imprevizibile turnee din ultima perioada. Falcons au parut foarte vulnerabili tot eventul, iar faptul ca au ajuns in finala dupa atatea meciuri castigate la limita spunea deja multe. Legacy, in schimb, au aratat extrem de solid si meritau trofeul, mai ales dupa cum au controlat ultimele harti din finala. M-a surprins si nivelul echipelor considerate “underdog”. Tyloo, B8, MIBR si chiar BC.Game au aratat ca diferenta dintre tier 1 si tier 2 nu mai este asa mare cum era acum cativa ani. Iar MongolZ, chiar daca au pierdut cu B8, au demonstrat din nou ca pot reveni oricand. Cat despre latto, MVP-ul era aproape garantat. Omul a fost absurd de constant tot turneul. Si da, Legacy chiar pare genul de echipa care poate face un Major run serios daca prind momentum-ul potrivit.
420 Posted May 24 Posted May 24 Am urmarit si eu meciul dintre Falcons si Legacy pana la ultima harta, tot ce pot sa zic e ca am fost total dezamagit de nivelul aratat de cei de la Falcons. Nici macar nu pot spune ca a fost mare competitie pentru Legacy, latto a avut o zi chiar senzationala fiind principalul motiv pentru care au triumfat brazilienii. In continuare nu vreau sa imi pierd prea mult speranta in cei de la Falcons, avand in vedere ca nu au chiar atat de multa experienta sub conducerea lui Karrigan. Sper ca problemele pe care le-au aratat azi sa fie rezolvate pana la major.
Recommended Posts