420 Posted May 24 Posted May 24 Salut ! Va mai deranjez cu inca un topic despre Majorul de Rocket League din Pairs, ultimul din pacate, in care va voi face un scurt rezumat pentru cele doua semifinale si marea finala. Semifianls: Shopify Rebellion vs Twisted Minds (3-4) Meci care a parut mai dificil decat trebuia sa fie pentru cei de la Twisted Minds. Dupa un inceput foarte puternic din partea acestora, s-au desconcentrat pe final si erau sa fie intorsi. Monkey Moon face istorie si ajuge iar intr-o finala de Major. Karmine Corp vs Vitality (4-3) Ei bine aici pot spune ca a fost cel mai interesant meci din intregul turneu. Dupa o infrangere dureroasa in grupe, Vitality venea cu forte proaspete sa isi ia revansa de la KC. Meci cu totul spectaculos, nu iti puteai lua ochii nici pentru o secunda. Batalia care deja defineste ultimii ani de Rocket League competitiv, Vatira vs Zen, ne-a oferit si de data asta un complet banger. Din pacate (pentru mine si toti fanii Vita/Zen) nu au reusit sa reziste pana la final si au cedat persiunii puse de KC in Game 7. In urma acestor rezultate am aflat si cele 2 finaliste. Mare noroc pentru publicul franceza, avand garantat macar un membru al fiecarei echipe de aceasta nationalitate. O finala care din pacate din punctul meu de vedere nu parea atat de stransa sitrct din numele echipelor, KC fiind in ochii mei marea favorita. Chiar daca Twisted Minds au infruntat echipe mai puternice decat ei si au triumfat contra acestora pe parcursul turneului, nu simteam ca au vreo sansa. Grand Final🏆: Karmine Corp vs Twisted Minds (4-1) Meciul foarte strans si foarte "fizic", plin de bump-uri si demo-uri din partea ambelor echipe inca din primul game. KC sunt cunoscuti pentru acest stil de joc avand cea mai mare medie de demo-uri per meci. Parca a fost scris in stele ca acest turneu sa fie a-l celor de la KC, acestiaridicand trofeul fara sa piarda vreo serie. Victorie meritata total, au fost echip care a aratat mai bine pe parcursul intregului Major. Concluzii: Karmine Corp sunt marii castigatori ai Majorului din Paris. Au fost cea mai constanta echipa, au reusit sa isi mentina forma de la inceput pana la final si asta este reteta victoriei intr-un turneu ce tine atat de putin. Am incercat sa urmaresc toate meciurile macar putin sau rezumatele acestora pentru a putea sa zic ceva despre ele si sa fac topicurile indeajuns de repede incat sa nu se suprapuna prea multe meciuri deja terminate. Pe scurt sper ca m-am descurcat, e prima oara cand prezint un intreg turneu asa din scurt dar mi-a placut sa impartasesc cu voi turneul la care ma uitam oricum in timpul meu liber. Va multumesc pentru atentie atat la topicul acesta cat si la celelalte legate de acest turneu !
Recommended Posts