420 Posted May 26 Posted May 26 Salut ! Cum bine stiti, a inceput playoff-ul din LEC, regiunea noastra ce are ca mare miza in acest split, 2 locuri de calificare la MSI, al 2-lea cel mai important turneu din tot anul. Voi face o scurta prezentare a meciurilor jucate in ambele runde de upper bracket, ce urmeaza si ce concluzii putem trage pana acum. Upper Bracket Round 1 Vitality vs Movistar KOI (0-3) Cum am mai tot zis, chiar daca Vitality a aratat bine pe parcursul acestui sezon/split in campionat, era de asteptat ca acestia "sa dea cu bata in balta" fix la final cand conta mai mult. Din pacate nu au avut nicio sansa in fata celor de la KOI, meci lejer din partea organizatiei spaniole. Karmine Corp vs G2 Esports (1-3) Suntem deja obisnuiti ca G2 sa arate ca sunt cea mai puternica echipa in Europa atunci cand conteaza si miza este mare, au reusit sa ii invinga destul de lejer pierzand doar un game contra celei de a 2-a cea mai buna echipa din regiune KC. Upper Bracket Round 2 Movistar KOI vs G2 Esports (2-3) Un meci destul de ciudat, chiar daca cei de la KOI au inceput foarte bine cu un 2-0 iar cei de la G2 au aratat foarte rau in aceste prime 2 game-uri, cumva G2 a aratat ca sunt superiori si a reusit o intoarcere de meci spectaculoasa. Pot spune ca sunt dezamagit de cum au abordat cei de la KOI meciul fiind 2-0 up, mai ales ca astfel de intoarceri de scor se intampla deja din ce in ce mai rar la nivel inalt. Imi pare rau de ei, sunt o echipa interesanta dar consider ca anumite roluri ii trag foarte tare in jos in special Top-lanerul si uneori Support-ul. Ce urmeaza ? - Lower Bracket Round 1 NAVI vs Karmine Corp GIANTX vs Vitality Concluzii G2 este prima echipa din Europa care isi asigura un loc la MSI, avand in vedere ca Europa trimite castigatoarea playoff-ului si locul 2, iar acestia cu victoria obtinuta contra celor de la KOI au ajuns in finala. Inca de la primul topic facut despre playoff-ul acestui sezon cat si despre calificarile la EWC, am prezis ca G2 si probabil cei de la KC vor lua si locurile de EWC si cele de MSI, 75% s-a adeverit.
Recommended Posts