Derby Posted June 1 Posted June 1 Salutare tuturor! Pe scurt... Houston, we have a problem: https://www.hltv.org/news/44736/s1ren-to-miss-start-of-cologne-major S1ren va rata cel putin primul meci din stage 1 pentru BetBoom, si nu se stie daca va ajunge la restul meciurilor... Pe scurt, BetBoom este o alegere extrem de riscanta acum pentru 3-0. Inlocuitorul lui, d1ledez, pe hartie, pare mult mai bun (stats + rating). Desi pare bun pe hartie, pana acum singurul meci in care a mai fost substitute la BetBoom au pierdut acum o luna 2-1 contra o echipa complet noname care abia pacaleste TOP 100 numita URSA, care a avut un singur meci pierdut la limita contra FOKUS in ultimele cateva luni si in rest se chinuie contra echipe noname, academii precum Mouz NXT si Hyperspirit si au pierdut contra BIG, in rest nu au aproape niciun meci contra o echipa notabila de la inceputul primaverii cel putin. Pe scurt, dupa ce am analizat situatia impreuna cu mai multi prieteni high-level solutia este urmatoarea: BetBoom pus la 3:1/3:2 si riscat cu B8 la 3-0 (si Heroic ar fi poate o optiune, dar dau prea mult choke baietii). Edit: daca mibr isi pastreaza forma, au sanse super bune si ei la 3-0 1
420 Posted June 1 Posted June 1 Eu asa cum am zis in topicul meu de pick`em-uri, ii am pe BB la 3-0 stiind de ce ai prezntat tu mai sus din 2 motive: 1. Asa cum ai spus si tu pe hartie arata mai bine si in cazul acesta favorabil va fii un 3-0 lejer ma gandesc, avand in vedere si forma pe care au aratat o in ultimul timp. 2. In cazul in care este un dezastru total prefrer sa ii am la 3-0 decat la 3-1/2, deoarece daca acestia vor avea un fiasco sunt sanse mare ca o echipa surpriza sa faca 3-0. Prefer sa joc safe. Consider ca sunt echipe pe care eu unul nu le-am ales, dar prin minune pot avea un run de 3-0 si asa mai bine mizez pe una din echipele care "pe hartie" arata bine si nu ar avea nici un parcurs atat de greu.
Recommended Posts