420 Posted June 2 Posted June 2 Salut ! Astazi au inceput meciurile primului stage ale majorului din Cologne. Meciurile de deschidere la prima vedere pareau destul de usor de prezis pana cand au jucat cei de la MIBR cu THUNDER dOWNUNDER. Meci care parea o joaca de copii pentru cei de la MIBR, asta pe hartie. Multi analisti si pasionati au prezis ca cei de la MIBR sa se califice sau chiar sa faca 3-0 in acest Stage, iar cei de le THUNDER sa nu castige nicio serie si sa plece acasa cu un scor de 0-3. Inca de la primele runde s-a vazut ca Australienii nu au venit la major sa se joace ci sunt pregatiti pentru cei de la MIBR. THUNDER au venit cu antistrat-uri pentru chipa din Brazilia ce au dat roade de minune. Au atacat atat site-ul A cat si B-ul perfect pe majoritatea rundelor cat au fost pe T-side. MIBR a reusit sa castige doar 4 runde pe CT, acest lucru socand pe toti cei care au urmatir meciul. Mai rau a fost ca au reusit sa ia doar 2 runde pe CT-side, pierzand cu 13-6 in fata echipei din Australia. Este de notat ca cei 2 rookies ai celor de la THUNDER, asap si TjP au avut o performanta spectaculoasa si complet neasteptata reusind sa obtina rating-uri de 2.04 si 1.70 in primul lor meci jucat vreodata la un Major. Pe cealalta parte, jucatorul care este "fire power-ul" celor de la MIBR, insani, a avut un rating de 0.74... motiv categoric pentru care cei de la MIBR nu au reusit sa le puna vreo problema australienilor. Va voi lasa mai jos poza cu tabela: Pentru multi deja 1 sau chiar 2 pick`em-uri au picat si avem deja primul mare upset la acest major. Asa cum probabil multi stiam ca se vor intampla astfel de situatii, nu cred ca pputeam prezice ca le vom intampina atat de repede. Ziua de meciuri abea a inceput si sunt curios sa vad ce astfel de evenimente vor mai avea loc !
Derby Posted June 2 Posted June 2 @420A fost pur si simplu o performanta execrabila din partea mibr, ma doare capul la ce am vazut. Insani a fost complet useless, si dupa ce au rupt ultimile luni brusc a jucat intreaga echipa ca ultimii boti. TjP a avut lifegame iar asap a jucat pur si simplu splendid, dar nu ii scuza pe mibr de la faptul ca au aruncat runde in nesimtire. Cam asa se duc deja pickemurile... 1
420 Posted June 2 Author Posted June 2 Chiar acum s-a terminat al 2-lea meci pentru MIBR care cu foarte greu au resuit sa ii invinga in overtime pe cei de la Tyloo... meci care nu mi imaginam vreodata ca ar fii fost atat de dificil pentru ei. Sper totusi ca acestia sa isi revina maine si sa ne arate ca nu am gresit punandu-i sa avanseze. Cel mai rau imi pare ca Modo si cei de la Sinners nu au reusit sa arate nimic impotriva celor de la NRG, iar maine vor juca cu posibilitatea de a fii eliminati. Consider ca Sinners sunt o echipa care ar avea potential mult mai mare decat ce au aratat momentan in aceste 2 meciuri, luand in considerare cum au jucat la turneele de dinaintea majorului.
Derby Posted June 2 Posted June 2 @420mibr a reusit sa faca un choke de la 10-2 la a abia castiga super la limita overtime-ul pacalit cu runde trollate de zici ca era efectiv matchfixing pe fata. Efectiv nici nu stiu de ce m-am mai complicat sa am incredere in ei cu calificarea... Voiam si eu un diamond coin dar e imposibil efectiv 1
420 Posted June 2 Author Posted June 2 @Derby la cum au decurs ultimele majoruri de ceva timp deja, singurele sanse sa faci un diamond coin este sa nu gandesti rational. Sa nu te iei dupa statistici, dupa rezultate recente sau dupa numele jucatorilor. Nu e de mirare ca nimeni din echipele de analisti sau comentatori care urmaresc mai mult CS decat noi toti la un loc probabil, nu reusesc sa faca uneori nici gold la cum decurg astfel de stage-uri. Eu unul o sa raman pe aceeasi lungime de unda cum am fost mereu, o sa urmaresc mereu parerile persoanelor din domeniu in care am incredere sau carora le respect opinia, iar apoi o sa vad daca si parerea mea este ok cu a acestora si in final iese o combinatie. Pana acum nu am facut sub (dar nici peste) de gold la niciun major excluzand primul meu pick`em din 2017 de la majorul din Atlanta. Acolo erau oricum alte modealitati de a face aceste predictii, deoarece aveai nevoie de stickere adica bani. La vremea respectiva eram mic si nu am stiut pentru mult timp ca acele pick`em-uri trebuie basically platite si eu am pus multe fara sa am stickerele la momentul acela😅. 1
Derby Posted June 3 Posted June 3 @420Diamond Coins work on hopes and prayers :))) Neironic, eu la Austin 2025 am prezis de diamond coin si aproape la perfectie (cate 8-9 calificari din 10 la stages) dar NU AM CUMPARAT PASS-UL 😞 Amicii mei nu m-au ascultat si au regretat acel silver coin dupa. La Budapest 2025 FaZe a nenorocit majoritatea pickemurilor... In rest, eu niciodata nu faceam pickemuri si nu luam Coin-ul, deci pe mine abia recent a inceput sa ma afecteze aceste bazaconii de meciuri, ca sa spun asa 1
Recommended Posts