Derby Posted June 3 Posted June 3 Salut! Cred ca toata lumea care se uita pe YouTube stie de Sidemen. Au milioane de vizionari si sute de clipuri extrem de hilare si entertaining. KSI era o parte esentiala din echipa Sidemen, iar spre surpriza tuturor, a fost anuntat acum cateva zile faptul ca renunta la proiect cu totul. A facut un video in care explica ca anii de munca non-stop in care a pus prioritar proiectul au afectat foarte tare timpul petrecut impreuna cu familia si iubita. In ultimii 10 ani, abia si-a vizitat parintii si simte ca si-a facut iubita sa se simta ca o prioritate secundara. Astfel, a luat decizia de a isi mai comprima din proiecte deoarece oricum are foarte multi bani dar degeaba ii are daca nu se poate focusa pe ce conteaza cu adevarat, oamenii importanti din viata lui. 13 ani a umplut YouTube-ul cu content care se simte fresh si la rewatch-uri multiple (pe langa muzica, Britain's Got Talent, Baller League, aparitii in WWE si alte colaborari). Sincer, se vedea cat de extenuat era si cand a aparut pe Carreer Ladder, dar tot se chinuia sa pastreze atmosfera si sa para mega energetic si haotic. Am facut topicul deoarece vreau sa stiu si parerea voastra, sunt sigur ca sunteti mai multi fani Sidemen pe aici. Eu i-am descoperit abia prin Covid dar mi-au placut inca de atunci (desigur, stiam de dinainte de KSI prin muzica, meciuri de box si skit-uri Sidemen dar care nu stiam ca sunt parte din acest canal YouTube, imi apareau pe feed short-uri si le vizionam cu placere dar fara sa investighez mai departe). 2 1
420 Posted June 3 Posted June 3 Eu sunt unul din oamenii care au crescut la propriu cu ei, de la primele lor episoade cu fifa din dormitaore ii urmaream. Le-am vazut aproape toate episoadele postate atat pe canalul Sideman cat si MoreSideman si pe canalele personale ale fiecaruia. Pnetru mine a fost o zi niegra total ca s a intamplat asa ceva si nu stiu cum vor evolua lucrurile. Sper doar sa nu fie un semnal ca toti o sa paraseasca brand-ul. Ce e de acceptat de acum, e ca JJ deja in ultimii ani rata majoritatea shoot-urilor si nu aparea in destul de multe Sideman Sundays, deci plecarea lui nu se va simtii atat de tare din punct de vedere al continutului pe care il scoteau saptamanal. Va fii dubios sa nu il mai vedem niciodata alaturi de ei, dar sper totusi sa mai apara ca "invitat" in videourile lor. Pentru cineva care ii urmareste de mai bine de 11 ani, cineva ce iesea afara cu prietenii lui si incercau si ei sa recreeze "crossbar challange" sau orice alte provocari mai faceau ei, a fost o zi chiar trista aceasta cu anuntul de plecare. Doar simt ca o parte foarte mare a copilariei mele a apus intr-un fel si asta ma intristeaza =)). 1 1
Derby Posted June 3 Author Posted June 3 @420ca invitat sunt suta la suta sigur ca va mai aparea, avand in vedere ca era vorba doar de timp nu de conflicte sau bani sau altceva. Nu cred ca este un semnal de alarma, nu vad asta ca fiind aceeasi situatie ca si cu scandalul FaZe Clan de anul trecut de au plecat absolut toti din cauza disputelor de contract, conflictelor, dramelor si "furturilor" de la corporatia cea mare si ce alte bazaconii au mai iesit la iveala. Cred ca Sideman si-au pastrat mult mai mult pasiunea de-a lungul anilor decat FaZe si nu ii vad sa fie la fel de neatenti incat sa ajunga la asa un impas imens precum Rug si ceilalti de la FaZe. Va urma sa vedem cum va arata contentul lor de acum inainte dar sper sa nu isi piarda din calitate. 1
420 Posted June 3 Posted June 3 Singurul semnal de alarma vine de la ei, deoarece in ultimii ani (recent teoretic) mereu cand au fost intrebati cand se va pune capat acestui proiect "Sideman", o sa fie atunci cand unul dintre ei probabil se decide sa plece. Avand in vedere ca baietii stiau asta de ceva timp, este posibil sa fii zis asta mereu cnad au fost intrebat special pentru acest moment ca sa genereze mai mult haos si atentie pe ei. Pe cealalta parte, anuntul spune ca nu se vor oprii din ceea ce fac, mai ales ca acum in ultimul timp au tot avut din ce in ce mai multe proiecte din ce in ce mai mari precum show-ul pe Netflix.
Recommended Posts