Jump to content

CS2 Heroic eliminati de la Cologne Major 2026 in Stage 1

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Au avut loc majoritatea eliminarilor din Stage 1 de la Major si astazi urmeaza sa fie ultimele meciuri pentru calificarea in Stage 2.

La 0-3 au ajuns sa fie Gaimin Gladiators (singura optiune din cele 4 alese de majoritatea care s-a "adeverit") si Sinners, din pacate pentru romanul nostru MoDo care a pierdut doar la limita.

Ieri au fost eliminati Sharks si THUNDER dOWNUNDER. Baietii astia efectiv au venit sa rupa in prima zi, sa ne lase fara pickemuri, si dupaia sa plece acasa 1-3. Urat rau. Nu am vizionat toate meciurile la THUNDER, ci doar primul contra mibr.

Totusi, m-am uitat la Sharks. Cumva, nu stiu cum, de la a rupe au ajuns sa fie ultimii boti. Ieri contra TYLOO, in special pe Anubis, de la 9-6 pentru ei zici ca au uitat complet sa joace. Se pierdeau pe harta zici ca erau prima data pe ea, trageau ca silverii, se pozitionau ca silverii, si mai degraba nu executau, ci doar mureau random in cele mai penibile scenarii posibile.

Cel mai important, Heroic, o echipa pe care dupa statisticile ESL 76% dintre noi i-am pus calificandu-se si alti 11% chiar cu 3-0 au fost eliminati 1-3 in urma confruntarii cu Liquid in meciul de 1-2.

Heroic au jucat absolut execrabil si la un nivel mega slab, au pierdut contra Sharks si Lynn Vision si Liquid a sters pe jos cu ei pe prima harta, iar pe a doua a castigat 13-11.

Singurul castig al lui Heroic a fost contra Gaimin Gladiators, unde au avut bunul simt sa lase macar un singur pick de 0-3 in viata. La cum au jucat, nu ma mira sa ii bata si Gaimin, sincer, dar au trollat masiv baietii.

Gaimin parea a fi un "dark horse" STRICT pentru Stage 1, dar cu aditia lui fer in locul lui felps, echipa a scazut masiv in calitate. Pacat ca a fost "exterminat" felps pentru presupuse drame dinafara jocului, altfel sincer ii vedeam macar la 2-3 daca nu calificati in Stage 2.

Vom vedea astazi cine mai supravietuieste la Diamond Coin.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Inca incerc sa ma gandesc care eliminare/ratare la calificare, a fost mai surprinzatoare... Heroic sau Liquid. Daca stau sa ma ganedsc strict pe hartie clar Liquid are echipa mai promitatoare din punct de vedere individual, dar daca e sa ne luam dupa rezultatele recente Heroic este o surpriza mult mai mare. Oricum ambele ratand calificarea la catre Stage 2 este o performanta execrabila. Incerc sa ma gandesc ce se va intampla cu aceste 2 roaster-uri avand in vedere aceasta ratare uriasa.
Heroic sper sa mai incerce cu echipa activa, nu consider ca este un semnal mare de alarma, ci doar un semn ca trebuie sa lucreze la mental mai mult si sa incerce sa fie mai consistenti (usort de zis foarte greu de facut).
La Liquid sta complet altfel povestea, acolo consider ca deja este o cauza pierduta. O schimbare totala de roaster ar trebui facuta, altfel nu imi explic care este problema. Inca de dinainte de trade-ul dintre Malbs si Nertz, Israelianul a iesit in mai multe interviuri si a spus ca e doar un blocaj mental urias pe care il au in meciurile oficiale. Cand ne uitam le numele jucatorilor mi se pare si destul de credibil, imi este greu sa cred ca acesti jucatori care au fost in top mereu (macar cativa dintre ei) si cu un IGL tanar si foarte promitator, nu sunt in stare recent sa bate echipe de tier 2. Ma asteptam ca venirea lui Flashy sa aibe un impact mai mare si mai rapid, dar din pacate nu mi se pare ca s-a vazut deloc aceasta schimbare. In continuare nu reusesc sa castige meciuri pe care trebuiau garantat sa o faca sau se incurca din pole position sa inchida harta cand au toate oportunitatile necesare...

• Love 1