Derby Posted June 5 Posted June 5 Salut! Eu sincer nici nu stiu cum sa prezint stirea asta, cred ca este cea mai nebuna posibila din ultimul timp. Cel putin mie asa mi se pare. Un pusti de 7 ani, Davi, a fost semnat de catre academia Inner Circle. Acestia considerau ca joaca deja destul de promitator, avand un gameplay destul de avansat pentru nivelul lui pe Faceit (aprox. lvl 7). Ei considera ca daca il cultiva de mic, va ajunge un next talent imens deoarece atunci cand esti mic inveti mult mai bine si rapid si te dezvolti mult mai tare la sporturi. Baiatul acesta a ajuns viral pe TikTok si Instagram unde ii sunt postate clipuri cu highlights (probabil de catre parinti?) In urma semnarii oficiale si a anuntului dat de catre Inner Circle, Faceit a luat decizia sa ii baneze "temporar" contul. Motivul a fost "platform abuse" si durata banului este de 72 de luni, adica 6 ani. Faceit i-au impus pe scurt faptul ca nu are ce cauta la ei pe platforma pana cand implineste 13 ani deoarece il considera mult prea mic ca varsta (si are si "verified" probabil pe buletinul lui taica-su). Voi ce parere aveti de intreaga situatie?
Recommended Posts